Λαγοπόδης: «Κρίθηκε σε κάποια κρίσιμα σουτ»,Δελάρτας: «Κρατάμε τη νίκη»

Η Αχαγιά πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νέα Κηφισιά ανεβάζοντας το σερί της στις τέσσερις νίκες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι βοηθοί των δύο ομάδων, Μιχάλης Δελάρτας και Δημήτρης Λγοπόδης μίλησαν στη κάμερα του #LA82 για το παιχνίδι….
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λαγοπόδης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε σε κάποια κρίσιμα σουτ και σε ορισμένες λεπτομέρειες όπως στο 66-60 είχαμε 3 με 4 φορές την ευκαιρία να πλησιάσουμε ακόμα και να προσπεράσουμε την Αχαγιά αλλά κάποια χαμένα λέι-απ και ένα καλάθι του Οικονομόπουλου μας έκοψε οποίες ελπίδες. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αχαγιάς για την νίκη της και συγχαρητήρια για την ωραία ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει με μαζορέτες, διαφημίσεις και ωραίο κλίμα».
Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Δελάρτας ανέφερε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι αλλά για τον κόσμο μόνο εμείς δεν είμαστε καλοί με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην ξεφεύγει από τους 4-5 πόντους διαφορά αυτό βέβαια συνετέλεσε και η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα της Κηφισιάς το τελευταίο διάστημα. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κηφισιάς και ελπίζουμε να επιτύχουν τους στόχους της».
Τέλος, ο αχαϊκός σύλλογος ευχαρίστησε τον κόσμο που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο κλειστό. «Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό το απόγευμα της Κυριακής και έδειξε την στήριξη τους στην ομάδα της πόλης. Ευχαριστούμε θερμά την σχολή χορού Danza club που για άλλη μια φορά δίνουν ξεχωριστή νότα στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ν. Κηφισιάς».