Λαγουδάκης: «Ανώτερος ο Εργοτέλης»

Κρητικός ο ίδιος, καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του αλλά και φίλους, με τους οποίους μεγάλωσε στα ίδια παρκέ. Ο λόγος για τον Νίκο Λαγουδάκη ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα του Πολυκράτη και θεωρείται πια κάτοικος Σάμου. Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε στο basketball.gr για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Εργοτέλης είναι ανώτερη ομάδα και δεν έχει καμία σημασία ότι έχουν 2 ήττες και εμείς 2 νίκες. Διαθέτουν καλό και ποιοτικό ρόστερ και το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε το τρίτο σερί παιχνίδι».

Για το ματς με την Ιεράπετρα:

«Η Ιεράπετρα δεν είχε ξαναπαίξει παιχνίδι οπότε δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και στην αρχή αιφνιδιαστήκαμε. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να ανατρέψουμε την κατάσταση και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με ένα πόντο μπροστά από την Ιεράπετρα. Το καλό για την ομάδα μας ήταν ότι καταφέραμε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ το οποίο δείχνει ότι διαθέτουμε ψυχικά αποθέματα».

Για τον Πολυκράτη:

«Η ομάδα μας ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και ουσιαστικά λίγο καιρό πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήμαστε λίγοι παίκτες και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Παρόλα αυτά στην Σάμο γίνεται καλή δουλειά σε πολύ καλές εγκαταστάσεις και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής».