Λαλάκης: «Πάμε να κάνουμε την έκπληξη»

Η απειρία του έχει στοιχίσει αφού την περασμενη αγωνιστική έχασε για δεύτερη φορά το ματς στο καλάθι… Ο Αστέρας αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία  έχει αποδείξει τη μαχητικότητά του και αυτό είναι που είναι που έχει αφήσει τον τεχνικό των Λαρισαίων ευχαριστημένο ευχαριστημένο.

«Μας στοίχισε η απειρία για δεύτερη φορά. Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν και τόσο μεγάλη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό φαίνεται στα κρίσιμα σημεία», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Λαλάκης στην «Ελευθερία» και συνέχισε:

«Ωστόσο εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία της ομάδας. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Αν είχαν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα αυτά, όλοι θα είχαμε το μυαλό μας αλλού. Έτσι, όμως, είναι αυτά. Πλέον πρέπει να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε πραγματικά και θεωρώ πως αξίζουμε παραπάνω».

Οσο για τα σημεία που πρέπει να διορθωθούν: «Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα. Το δεύτερο ημίχρονο με τη Μεταμόρφωση και το πρώτο με το Αίγινιο ήταν χάλια στον αμυντικό τομέα. Αυτό πρέπει να ελέγξουμε», ενώ για το τέλος, ο τεχνικός του Αστέρα αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας: «Είναι μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη. Εμείς θα πάμε να κάνουμε την έκπληξη σε μια δύσκολη έδρα».

Πηγή: eleftheria.gr