Λαμπρόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

esperos_logoΟ Εσπερος φιλοξενεί τον Ακάδημο Καλαμάτας και ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι, σχολιάζει το πρωτάθλημα αλλά και τους αντιπάλους. 

«Ο Ακάδημος είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Και η Νήαρ Ηστ όταν παίξαμε μαζί της στην ουρά βρισκόταν, αλλά χάσαμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τα παιχνίδια γίνονται εύκολα όταν οι ομάδες είναι σοβαρές και συγκεντρωμένες. Εμείς λοιπόν έχοντας πάρει το μάθημα μας με τη Νήαρ Ηστ οφείλουμε με τον Ακάδημο να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο». 

-Εννοείς ότι μπορεί να έχετε πρόβλημα;

«Εννοώ ότι αν δεν είμαστε σοβαροί θα έχουμε πρόβλημα σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

-Εσύ ταλαιπωρήθηκες από τραυματισμό. Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

«Τώρα είμαι καλά, ξεπέρασα το πρόβλημα και είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα».

-Την χρονιά πώς την βλέπεις;

«Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε δύο νίκες μακριά από την Πάτρα με Νίκη Αμαρουσίου και Προμηθέα Χαλανδρίου, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και δύσκολες έδρες. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, αλλά στόχος μας είναι να δουλεύουμε καλά, συνεχώς να βελτιωνόμαστε και την καλή δουλειά να βγάζουμε στο γήπεδο».

-Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει;

«Οχι, πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Εάν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

-Η άποψή σου για το πρωτάθλημα;

«Είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το περυσινό, αλλά με μια σημαντική διαφορά. Υπάρχει ένα γκρουπ 5-6 ομάδων, οι οποίες εάν κρατήσουν σταθερή απόδοση μπορούν να διεκδικήσουν το βήμα παραπάνω».

-Ποιες είναι αυτές οι ομάδες;

«Το Ιλιον απ’ ότι μαθαίνω είναι σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν ομάδες που και πέρυσι και παλιότερα πρωταγωνίστησαν, και το ίδιο μπορούν να κάνουν και φέτος, όπως η Νίκη Αμαρουσίου ή ο Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου. Ο Κεραυνός Αιγίου και η Ζάκυνθος είναι ομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε πολλούς».

-Ο προσωπικός σου στόχος;

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν απόλυτα με αυτούς της ομάδας. Στην οικογένεια του Εσπερου ΑΟΠΑ είμαι 15 χρόνια και δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Ο Σύλλογος λειτουργεί πολύ καλά, ο κόουτς Κεσαπίδης καθημερινά μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε υψηλό επίπεδο και ότι μόνο με δουλειά σε κάθε προπόνηση μπορείς να προχωρήσεις. Θα ήταν ιδανικό να καταφέρουμε φέτος να ανέβουμε».