Λεμονίδης: «Οσο περνάει ο καιρός θα δενόμαστε περισσότερο»

Ικανοποιημένος για τη δύσκολη νίκη απέναντι στην Γέφυρα παρουσιάστηκε ο Νεοκλής Λεμονίδης. Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Λεύκιππου, στάθηκε κυρίως στις απουσίες της ομάδες , στην εμπειρία του αντιπάλου και στην ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του προκειμένου να έρθει αυτή η πολύτιμη νίκη.

Για τις απουσίες και τους τραυματισμούς: “Τα παιδιά άντεξαν παρά την κούραση, λόγω των απουσιών που είχαμε (Περρής – Μακαρατζής και τον Παλλάκη που τραυματίστηκε στο ματς).  Ο Μανάκας δεν προπονείται σωστά λόγω υπηρεσιών στο στρατό και ελπίζω αυτό να αλλάξει. Παρ΄όλα αυτά το παλικάρι βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό για τη νίκη.

Για την Γέφυρα: “Ο αντίπαλός μας είχε πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Α1 και Α2 και γι’ αυτό η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Αναγκαστήκαμε να παίζουμε με κοντό σχήμα πολύ ώρα στο τέλος αλλά τα καταφέραμε.”

Για την συνέχεια: “Κάθε βδομάδα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, είμαστε πολλοί παίκτες και προπονητές πρώτη φορά μαζί και όσο περνάει ο καιρός θα δενόμαστε περισσότερο, θα βγαίνουν περισσότερο οι αυτοματισμοί μας στην επίθεση και θα γίνεται καλύτερη η άμυνά μας.”

Για το επόμενο παιχνίδι στις Σέρρες: “Μοναδικός μας στόχος στο επόμενο παιχνίδι είναι η νίκη. Ελπίζουμε να έχουμε όλους μας τους παίκτες την Κυριακή.”