Λεπενιώτης: «Δικαίωση των κόπων»

Τα Τρίκαλα είναι πλέον είναι με το ένα βήμα στην Α1 καθώς μετά τη νίκη στο Ηράκλειο χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με το Παγκράτι η θεσσαλική ομάδα θα βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια. Ο Γιώργος Λεπενιώτης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με το Ηράκλειο αναφέρθηκε στη δικαίωση των κόπων.

«Η πρώτη λέξη που περνάει από το μυαλό μου είναι δικαίωση. Δικαίωση των κόπων, προσωπική και ομαδική δικαίωση.  Κάναμε τεράστιο αγώνα. Είχαμε στο μυαλό μας την άνοδο, είχαμε μία μικρή ελπίδα και δικαιωθήκαμε για τον κόπο μας,  την υπομονή μας, για όλα αυτά που περάσαμε και μπορούμε να πούμε πλέον ότι η άνοδος είναι πολύ κοντά», ενώ ο έμπειρος γκαρντ κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο: «Το Σάββατο θα είναι μία γιορτή. Να έρθει όλος ο κόσμος στο γήπεδο για να το γιορτάσει μαζί μας. Είναι σημαντικό για την πόλη μας να έχουμε και πάλι εκπροσώπηση στην Α1».

Από την πλευρά του ο Τάσος Χαρισμίδης σχολίασε πως αν δεν υπήρχε ο κόσμος τότε η άνοδος δεν θα είχε επιτευχθεί:  «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και με το Παγκράτι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί μία πολύ μεγάλη άνοδο στην Α1. Θα γιορτάσουμε, θα χαρούμε την πολύ μεγάλη επιτυχία μαζί με τον κόσμο μας που μας στήριξε φέτος και που πιστεύω ότι χωρίς τον κόσμο δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβουμε φέτος έτσι πως ήταν οι συνθήκες γι’ αυτήν την ομάδα. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να μην γίνουν λάθη του παρελθόντος και θα δούμε».

Τέλος για το παιχνίδι με το Ηράκλειο μίλησε και ο Νίκος Κακλαμάνος:  «Σίγουρα δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, διαβάσαμε όλους τους παίκτες που είχαν μείνει στο Ηράκλειο, παίξαμε σοβαρά, θέλαμε να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι για να μην πάθουμε όσα έγιναν στις Σέρρες και με την Κηφισιά. Ήρθε η νίκη που περιμέναμε και το όνειρο είναι πιο κοντά πλέον για να πανηγυρίσουμε την μεγάλη άνοδο.

Μετά από τις πρώτες αγωνιστικές και με αυτά που βλέπαμε και περνούσαμε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα πετυχαίναμε την άνοδο. Στην πορεία όμως συνεχίσαμε όλοι μαζί ενωμένοι, δεν μας περίμεναν και το αποτέλεσμα είναι την άλλη εβδομάδα να έχουμε μεγάλη γιορτή στα Τρίκαλα. Θα πανηγυρίσουμε την μεγάλη άνοδο και αυτό που θα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι είναι ότι  όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί με την πόλη και τους θέλουμε δίπλα μας και την τελευταία αγωνιστική».

Πηγή: sportrikala.gr