Λεσβία η κόρη του Μάικλ Τζόρνταν

 

Επιδημία… αποκαλύψεων έχει πέσει στο ΝΒΑ «χτυπώντας» ως επί το πλείστον, πρώην σούπερ σταρ του μπάσκετ και δη, αυτούς που έχουν γράψει με «χρυσά» γράμματα παγκοσμίως τα ονόματά τους στην ιστορία του αθλήματος.

Την αρχή έκανε ο γιος του Αζάϊα Τόμας, Ζίκι όταν παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Στη συνέχεια και έχοντας πιαστεί στα πράσα με τον αγαπημένο του, αναγκάστηκε να δώσει… εξηγήσεις για τις ερωτικές του προτιμήσεις και ο Ε.J., γιος του Μάτζικ Τζόνσον. Πριν από μερικές ημέρες, η κόρη του Μάικλ Τζόρνταν, Τζάσμιν εκμυστηρεύτηκε μέσω twitterότι είναι ερωτευμένη. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι βγαίνει με κάποιον από την ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου Σίρακιους.

Η ίδια ωστόσο,  έσπευσε- προς αποφυγή παρεξηγήσεων- να ξεκαθαρίσει ότι και μεν, πρόκειται για άτομο από την ομάδα μπάσκετ του συγκεκριμένου πανεπιστημίου αλλά ΟΧΙ την ανδρική! Η αγαπημένη της αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα και ονομάζεται Κάρμεν Τάισον Τόμας και δεν δίστασε να ανεβάζει σχετική φωτογραφία με τα ανάλογα σχόλια στο Instagram.    

Λέτε να έπεται η οικογένεια του Λάρι Μπερντ;