Λευκάδα&Δάφνη: Μάχες πρωτιάς και παραμονής

Αγωνιστική γεμάτη αμφίρροπα παιχνίδια είναι η 21η.  Τα πιο σημαντικά από βαθμολογικής πλευράς διεξάγονται σε Λευκάδα και Δάφνη, ενώ πολύ καλά παιχνίδια αναμένοντα και σε Λαύριο, Λαγκαδά και Νέα Κηφισιά.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Ανταγωνιστικότατο παιχνίδι στη Λευκάδα. Η Δόξα βρίσκεται στην ένατη θέση και σκοπός της είναι να εξασφαλίσει όσον το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή της. Η έδρας της είναι το όπλο της όμως και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί απέναντι στον πρωτοπόρο της κατηγορίας.  Αυτό είναι όμως που θέλει η Ελευσίνα να «κρατήσει» την πρωτιά γι΄αυτό και η μάχη θα παλέψει μέχρι τέλους.  Χωρίς προβλήματα και οι δύο ομάδες.

ΛΑΥΡΙΟ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Λαυρίου, 17:00)

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Το Λαύριο παρουσιάζεται  άκρως μαχητικό στην έδρα του, και αυτό του δίνει ένα αβαντάζ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις, αλλά το ίδιο συμβαίνει και από την αντίπερα όχθη. Οι Σερραίοι θέλουν το  «διπλό» που θα τους διατηρήσει στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται το ότι τα ξεπεράστηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα. Μοναδική εξαίρεση αυτή του Μούρτου.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΕΡΑΜΑ (ΔΑΚ Αργους, 16:00)

Του δύο εύκολους βαθμούς της εβδομάδας, καλών εχόντων των πραγμάτων, θα κατακτήσει  το Πέραμα. Ετσι, η ομάδα του Κώστα Σορώτου θα πάρει μια βαθμολογική βαθιά ανάσα.

ΑΕΚ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ  (3ο ΚΓ Ανω Λιοσίων, 17:00)

Να παραμείνει στο δρόμο των νικών θέλει η ΑΕΚ. Η νίκη είναι το ζητούμενο καθώς θα διατηρήσει την «Ενωση» σε υψηλή τροχιά.  Από την άλλη, ο Πανερυθραϊκός «καίγεται» για βαθμούς ώστε να παραμένει πάνω από την τελευταία πεντάδα της βαθμολογίας.  Απών ο Βσσιλόπουλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΚΓ Κατερίνης, 17:00)

Οποιος χάνει χάνετε! Ο νικητής της αναμέτρησης παραμένει «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής.  Ο Πιερικός έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του θα παλέψει για το καλύτερο. Η ομάδα της Κατερίνης κυνηγά κάθε παιχνίδι καταφέρνοντας να δυσκολέψει οποιοδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη το Παγκράτι θα επιδιώξει το «διπλό» που θα δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει να ελπίζει.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΟΦΗ  (Λαγκαδά, 17:00)

Αλλο ένα δύσκολο ματς. Είναι γνωστό ότι ο Ερμής στον Λαγκαδά παρουσιάζεται πιο ισχυρός. Με όπλο την περιφέρεια για ακόμα μία φορά οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους διατηρήσει στα ασφαλή πατώματα.  Οι κρητικοί από την άλλη φαίνεται να διανύουν περίοδο φόρμας. Στόχος η τέταρτη σερί νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στις υψηλές θέσεις (σ.σ. απέχει δύο βαθμούς από τις τρίτες Σέρρες).  Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ  (Δάφνης, 17:00)

Ντέρμπι για διαφορετικούς λόγους. Ο Αμύντας χρειάζεται τη νίκη για να έχει σοβαρές πιθανότητες για την παραμονή του στην κατηγορία. Η έδρα του τον έχει βοηθήσει καθώς έχει παρουσιάζει το καλό του πρόσωπο, και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί εν όψει μάλιστα του δύσκολου προγράμματος. Όμως, ο Απόλλωνας έχει βλέψεις ανόδου και γι΄αυτό έρχεται στη Δάφνη με μοναδικό στόχο το «διπλό». Απών ο Λόλας, ενώ αντίθετα ο Αργυρόπουλος θα ενισχύσει τους πατρινούς.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ   (Ν. Κηφισιά, 17:00)

Αμφίρροπο παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές. Η μεν Νέα Κηφισιά έχει ξεχάσει πως είναι να χάνουν στην έδρα της (σ.σ. κάτι που έχει να συμβεί από τη 2η αγωνιστική με το Λαύριο).  Ο Αρκαδικός μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες προηγείται κατά ένα βαθμού του αντιπάλου του. Στόχος του είναι το όσο ψηλότερα αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να φύγει με τους δύο βαθμούς από τα βόρεια προάστια. Αμφίβολος ο Λυμπερόπουλος, εκτός ο Παπαδάκης.