Λευκάδα, Κηφισιά και Πάτρα, ο … χαμός!

Μία αγωνιστική με τρία ντέρμπι. Ο πρώτος γύρος (15η) ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τους λάτρεις της Α2, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ματσάρες. Λευκάδα, Κηφισιά και Πάτρα φιλοξενούν παιχνίδια «φωτιά», ενώ και το ματς στο Λαγκαδά αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΛΑΥΡΙΟ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Για να πιάσουν… τόπο οι δύο σερί νίκες, η Δόξα πρέπει να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη. Αυτή τη φορά απέναντι στο Λαύριο, το οποίο το τελευταίο καιρό έχει καπαρώσει την τέταρτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι δεν στοχεύουν να χάσουν έδαφος. Και οι δύο για διαφορετικούς λόγους θέλουν πολύ τη νίκη, η μάχη αναμένεται μεγάλη…

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΠΕΡΑΜΑ (Λαγκαδά, 17:00)

Με όπλο την έδρα, ο Ερμής θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις ασφαλείς θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Λαγκαδά έχοντας τον Νίκο Γκαμούρα στο ενεργητικό της θα παλέψει απέναντι στην ομάδα- έκπληξη. Το Πέραμα θέλει να ρεφάρει από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής, ενώ συνηθίζει να κάνει το … ακατόρθωτο.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Δάφνης, 17:00)

Το εύκολο έργο της εβδομάδας, με την προϋπόθεση να παρουσιάσει το σοβαρό του πρόσωπο, το έχει ο Αμύντας. Η ομάδα του Αλέξη Ζαβού, έχοντας αμφίβολο τον Μπάμπη Σαμοθράκη αντιμετωπίζει τους Αργίτες που μέχρι σήμερα δεν έχουν γνωρίσει τη χαρά της νίκης.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ (Ν. Κηφισιάς, 17:00)

Δεύτερο ντέρμπι γι΄αυτήν την αγωνιστική. Η Κηφισιά δείχνει να έχει βρει ρυθμό, ενώ η θέση της πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ολοένα και ανεβαίνει και αυτό θέλει να συνεχίσει να κάνει. Όμως, η ΑΕΚ παρά τα προβλήματά της μάχεται για τα πρώτες θέσεις και έτσι δεν αναμένεται να παραδώσει τα όπλα.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τρίπολης, 15:00)

Θεωρείται από τις πιο αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας που όταν δε αγωνίζεται στην έδρα της τότε τα πράγματα για τον αντίπαλο είναι δύσκολα. Ο Αρκαδικός, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει εντός έδρας και να παραμείνει στα υψηλά… πατώματα. Από την άλλη, ο Πιερικός «καίγεται» για βαθμούς θα παλέψει για την έκπληξη, έχοντας τον Σίμο Ιωακειμίδη στην αποστολή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΦΗ (Περιβόλα, 17:00)

Το τρίτο ντέρμπι της αγωνιστικής.  Δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες με τον Απόλλωνα να μην θέλει επουδενί να βρεθεί ξανά κάτω από την πρώτη δυάδα. Η Περιβόλα για μια ακόμα φορά αναμένεται «καυτή» κάτι που κάνει το έργο των κρητικών δύσκολων. Ο ΟΦΗ έπειτα από καιρό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κάτι που τον καθιστά επικίνδυνο, το θέμα όμως είναι ότι μέχρι σήμερα οι κρητικοί δεν έχουν καταφέρει να εκτός έδρας να κάνουν  μία σπουδαία εμφάνιση.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (2ο Ελευσίνας, 17:00)

Με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Πανελευσινιακός υποδέχεται το Παγκράτι, το οποίο πάση θυσία πρέπει να κλέψει βαθμούς.  Οι γηπεδούχοι αν και έχουν τον πρώτο λόγο δεν έχουν αποδεχτεί άτρωτοι στην έδρα τους και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «ροσονέρι».

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Να σώσουν συνέχεια στις νίκες θέλουν οι Ικαροι, αλλά και να επιστρέψουν στις πολύ καλές εμφανίσεις στο σπίτι τους.  Κανονικά θα παραταχθούν, Καμπερίδης, Μαργαρίτης και Βοϊβατόπουλος. Από την άλλη, ο Πανερυθραϊκός, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα θέλει να πάρει τους δύο βαθμούς που θα τον επαναφέρουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ερωτηματικό για τους φιλοξενούμενους ο Σωτήρης Κατούφας.