“Λευκός καπνός” για τα διοικητικά του Ιπποκράτη!

Το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ιπποκράτη στα γραφεία του συλλόγου. Από τη ΓΣ βγήκε… “λευκός καπνός”, παρά τις όποιες δυσκολίες διαφαίνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το τέλος της γενικής συνέλευσης “έβγαλε” νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο και θα αναλάβει να οδηγήσει τα τμήματα του αντρικού και του γυναικείου μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες.

ippokratis_dioikitiko_symvoylioΤο κλίμα στη διάρκεια της συνάντησης ήταν καλό. Άπαντες οι συμμετέχοντες έδειξαν καλή διάθεση και πρόθεση να βρεθεί λύση για τον σύλλογο. Απόρροια του ήρεμου κλίματος και της κοινής προσπάθεια να βγουν άτομα… μπροστά, ώστε να επιτευχεί ο στόχος. Που δεν είναι άλλος από το να πορευτεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε νέες και υγιείς βάσεις.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) και αποτελείται από 7 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη. Τα πρόσωπα που αποφάσισαν να αναλάβουν τα… ηνία του Ιπποκράτη είναι: Χαρτοφύλης Στέφανος, Μαούνης Φραγκούλης, Παστρικού Ευγενία, Πλευράκης Μανώλης, Χλαπάνης Γιώργος, Χατζηδιαμαντής Νίκος, Αλεξίου Γιώργος, Κιοσέογλου Χασάν, Λίτσιος Γιώργος, Γερογιάννης Ηλίας.

Πηγή: kostoday.gr