Λιάκος: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους»

To κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά έχει ενθουσιάσει άπαντες στον Φοίνικα, ο οποίος έπειτα από τρεις αγωνιστικές φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Θοδωρής Λιάκος σε δηλώσεις του στην eleftheria.gr μίλησε για τον κόσμο, ο οποίος δείχνει να στηρίζει την ομάδα, αλλά αναφέρθηκε στη νέα γενιά παραγόντων και τους νέους χορηγούς

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός πως βλέπεις νέα πρόσωπα στην κερκίδα. Ανθρώπους που δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι στιγμής. Αυτό είναι επιτυχία καθώς δημιουργείται ένα νέο κοινό που θα είναι μπασκετικό. Αυτό το έχει ανάγκη το άθλημα και κυρίως οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχουν νέοι παράγοντες στο χώρο. Δίπλα τους ακολουθεί και μια νέα ομάδα χορηγών. Όλα αυτό είναι θετικό».

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας, ο αρχηγός των” μελανόλευκων”  τόνισε: «Μετράμε τρεις νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Τώρα υπάρχει μια διακοπή που θα μας ευνοήσει».

Στον αγωνιστικό κομμάτι, στον Φοίνικα,  περιμένουν πως και πως να επιστρέψει ο Γιώργος Βλαχούλης που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την περιφέρεια της ομάδας. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και η προετοιμασία ξεκίνησε για το επόμενο ματς κανονικά από χθες.