Λιανός: «Δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί»

Η τύχη ήταν με το μέρος του. Ο Απόλλωνας κατάφερε να παίξει συγκεντρωμένα στην παράταση και τελικά να κρατήσει την έδρα του αλώβητη απέναντι σε έναν μαχητικό Αρκαδικό.

Ο Γιάννης Λιανός, που για ακόμα μία φορά βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να πάρουν οι «μελανόλευκοι» τους δύο βαθμούς, μίλησε στο www.sportfmpatras.gr, για τη νίκη αυτή, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και το ξέραμε από την αρχή, παίζαμε με μια ομάδα που έχει έμπειρα παιδιά και καλούς παίκτες για την κατηγορία. Εμείς είχαμε και την απουσία του βασικού μας ψηλού( σ.σ Κρόλο), πάνω στον οποίο στηρίζουμε όλο το επιθετικό μας παιχνίδι»,  δήλωσε αρχικά ο 25χρονος φόργουορντ και συνέχισε:

«Ευτυχώς καταφέραμε να καλύψουμε αυτή την απώλεια και ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο, στο τέλος χάσαμε κάποια σουτ και βάλανε αυτοί κάποια πολύ δύσκολα δικά τους, αλλά το γυρίσαμε πάντα με γνώμονα την άμυνα.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, για αυτό κερδιζούμε τα παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος. Έχουμε και την απαιτούμενη εμπειρία πλέον, αυτή που χρειάζεται για να μην λυγίζουμε στα τελευταία λεπτά».

Σχετικά με το γεγονός ότι στα τελευταία ματς κερδίζουν πάντα στο τέλος δήλωσε:  «Πρέπει όμως από εδώ και πέρα να προσέχουμε να μην φτάνουμε πάντα σε αυτό το σημείο, να κρίνονται δηλαδή όλα τα παιχνίδια στο τελευταίο σουτ, γιατί δεν θα είμαστε για πάντα τόσο τυχεροί».