Λιανός: «Η νίκη δεν ήταν τυχαία»

Η νίκη του Απόλλωνα επί του Περιστερίου έχει γεμίσει με ενθουσιασμό τον κόσμο της Πάτρας, ο οποίος μάλιστα έδωσε ισχυρό “παρών” στο κλειστό της Περιβόλας. Ο  Γιάννης Λιανός, μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και τον Βαγγέλη Πάτα για τη σημαντική αυτή νίκη η οποία δημιουργεί προσδοκίες, για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ικαρο Καλλιθέας, αλλά και για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Η αλήθεια είναι ότι με τις εμφανίσεις στο Κύπελλο δημιουργούνται προσδοκίες και σε εμάς και στον κόσμο αλλά ξέρουμε καλά ότι αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα. Εμείς τα βλέπουμε περισσότερο ως αγώνες προετοιμασίας. Στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που πέφτουν πέντε ομάδες, θα πρέπει ούτως ή άλλως να κάνεις πρωταθλητισμό», ανέφερε ο  25άχρονος φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα αποδώσει ακόμα καλύτερα στο μέλλον:

«Παίξαμε χωρίς τον καλύτερο και πιο έμπειρο παίκτη μας, τον Νίκο Αργυρόπουλο. Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά, ακόμα και οι πιο νέοι, έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Επίσης, εννιά παίκτες είμαστε οι ίδιοι με πέρσι και έχουμε “δέσει” ως ομάδα».

Οσον αφορά τον κυριακάτικο (25/9)  αγώνα με τον Ίκαρο, δήλωσε: «Θα πάμε χωρίς άγχος να δείξουμε ότι η νίκη επί του Περιστερίου δεν ήταν τυχαία. Άλλωστε πάντα έχεις έξτρα κίνητρο όταν παίζεις με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (01/10) με αντίπαλο τον Πιερικό Αρχέλαο: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα από τις εμφανίσεις στο Κύπελλο  γιατί μια κακή εμφάνιση ή μια ήττα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Υπάρχει η κούραση από τασυνεχόμενα παιχνίδια αλλά έχουμε το “βάθος” για να αντεπεξέλθουμε».