Λιανός: «Θα έχουμε γιορτή του μπάσκετ»

Η Πάτρα περιμένει με μεγάλη αγωνία το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου. Ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα, Βασίλης Λιανός μίλησε στο ράδιο «Γάμμα» για το μεγάλο ματς απέναντι στον Πανελευσινιακό, την πορεία των πατρινών, αλλά και την πολύ μεγάλη στήριξη που δείχνουν οι φίλαθλοι στην ομάδα.

«Είναι πραγματικά ντέρμπι αυτό με την Ελευσίνα στο οποίο με νίκη οριστικοποιούμε την άνοδό μας στην Α1 και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Έχουμε όντως πολλά μηνύματα για μια εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο για να ενισχύσει τα παιδιά στο δρόμο για τη νίκη που χρειαζόμαστε.

Πιστεύω ότι για μια ακόμη φορά στην Περιβόλα θα έχουμε γιορτή του μπάσκετ, είναι κάτι που σταθερά το δίνει ο Απόλλωνας. Το ότι επιστρέφουμε στην Α1 είναι κάτι που θα ωφελήσει εμάς αλλά και την ίδια την κατηγορία που χρειάζεται τον Απόλλωνα και το ομολογούν όλοι».

Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός των «μελανόλευκων» σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι φέτος έγινε το πιο συναρπαστικό και δυνατό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Υπάρχουν 6-7 πολύ καλές ομάδες, που όμως δεν έδειξαν τις αντοχές που είχαμε εμείς και η Ελευσίνα και αυτή ήταν η διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα. Το μεγάλο όπλο του Απόλλωνα ήταν και φάνηκε και φέτος πολύ πιο έντονα, παρά τα γενικότερα οικονομικά προβλήματα, η δυναμική και στήριξη από τον κόσμο του, τους πατρινούς φιλάθλους.

Αυτή η δυναμική πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη και πιο έντονη του χρόνου με το καλό στην Α1 εθνική και δεν μιλάω μόνο για την οικονομική συνδρομή τους, αλλά τη γενικότερη παρουσία τους στα κοινά του συλλόγου».