Λιόγας: «Μας δίνει δύναμη το αποτέλεσμα»

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη πιο μεγάλη της νίκη μέχρι σήμερα καθώς επικράτησε στην παράταση του ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Λιόγας σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα σε ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος.

«Ξέρω ότι ο ΟΦΗ είναι πικραμένος από το αποτέλεσμα αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν κάθε μπάλα και κάθε φάση και θεωρώ ότι όπως κύλησε το ματς η ΑΕΚ ήταν και τυχερή, πέρα από καλή και πήρε τη νίκη. Εκεί που πήγε το ματς θα μπορούσε να έχει κερδίσει και ο ΟΦΗ.

Αισθάνομαι ότι όσο οι παίκτες μου και ειδικά τα γκαρντ ήταν φρέσκοι και συγκεντρωμένοι είχαμε το προβάδισμα. Στο τέλος αποβλήθηκαν παίκτες μας με φάουλ και είναι γνωστό ότι δεν έχουμε βάθος στον πάγκο. Κουράστηκαν και οι γκαρντ, νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε κρατήσει την μπάλα πιο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της «Ενωσης» και συνέχισε:

«Κάτι που είχαμε κρατήσει μυστικό είναι ότι ο Κούρτης όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα με την μέση του και έπαιξε με ενέσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς αφού και ο Νοέας είναι τραυματίας.

Κάτι άλλο στο οποίο θέλω να σταθώ είναι η τρομακτική απόδοση του Σκλάβου, ο οποίος έβαλε 29 πόντους ευστοχώντας σχεδόν σε όλα τα σουτ που επιχείρησε, ενώ φυσικά έβαλε και το τρίποντο που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής».

Στη συνέχεια ο Λιόγας μίλησε για τις ελεύθερες βολές αλλά και για τη σημασία της νίκης: «Ο ΟΦΗ σούταρε 40 ελεύθερες βολές και εμείς μόλις 12, τρομακτική διαφορά στα νούμερα και αφού κερδίσαμε ακόμα και έτσι η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στον ΟΦΗ.

Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει δύναμη αλλά το πρωτάθλημα έχει μεγάλη συνέχεια. Κάνουμε μια προσπάθεια και αν και σήμερα ήμασταν τυχεροί, ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει και στο μέλλον».