Λιόλιος: “Στερείται νομιμότητας η απόφαση της συνεδρίασης, ταφόπλακα για το ελληνικό μπάσκετ”

Ως “ταφόπλακα” του ελληνικού μπάσκετ χαρακτήρισε ο υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος την απόφαση της ΕΟΚ για αναβολή των εκλογών για τις 23 Μαΐου. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά “… η υποτιθέμενη απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΚ στερείται κάθε νομιμότητας, καθώς δεν υπήρξε οιαδήποτε ψηφοφορία” και καλεί όλους τους συνυποψηφίους στην εκλογική διαδικασία να πάρουν άμεσα θέση.

Η τοποθέτηση του Βαγγέλη Λιόλιου αναφέρει:
“Η υποτιθέμενη απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΚ στερείται κάθε νομιμότητας, καθώς δεν υπήρξε οιαδήποτε ψηφοφορία, όπως αναληθώς αναφέρθηκε.

Η παρούσα Διοίκηση της Ομοσπονδίας, με τις επιλογές της και με τις κατά το δοκούν αποφάσεις της οδηγεί χωρίς ενδοιασμούς το άθλημα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου. Ξεκαθαρίζω σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, πως μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνικού μπάσκετ.

Καλώ και τα 21 μέλη του Δ.Σ., το κάθε ένα ξεχωριστά, να πάρουν θέση αυτή την κρίσιμη στιγμή και να προασπίσουν τα συμφέροντα του ελληνικού μπάσκετ.

Η απαράδεκτη αυτή εξέλιξη, απαιτεί από όλους μας να αποδείξουμε και με πράξεις, όχι μόνο με λόγια, ότι το μπάσκετ είναι πάνω από πρόσωπα και συμπάθειες.

Καλώ, επίσης, τους συνυποψηφίους μου να πάρουν και αυτοί άμεσα θέση, ούτως, ώστε να μην αφήσουμε το μπάσκετ να ακολουθήσει την ελεύθερη πτώση που κάποιοι ονειρεύονται για αυτό”.