Λιόνας: «Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Η Αχαγιά ’82 πήρε τη νίκη απέναντι στην Καλαμάτα BC, με το Θανάση Λιόνα να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του.

 «Ήταν ακόμα ένα βήμα προς το στόχο μας. Πραγματοποιήσαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει παρουσιάσει καλά στοιχεία εκτός έδρας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο, γιατί έπαιξαν εκπληκτική άμυνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Για εμένα, είτε κάποιος βάζει 20 πόντους είτε παίζει καλή άμυνα, είναι το ίδιο. Αξίζει, επίσης, ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή και τους δόθηκε σήμερα (19/02) η δυνατότητα να παίξουν. Η προσφορά τους είναι μεγάλη όλη την εβδομάδα, γιατί κάνουν προπονήσεις και παλεύουν προκειμένου να προπονούμαστε καλά και να βρισκόμαστε σε ένα ρυθμό. Για ακόμα μία φορά θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά δεν εφησυχάζουμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Αναφορικά με την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου, που για ένα ακόμα εντός έδρας ματς ήταν σημαντική, συμπλήρωσε: «Ελπίζω σήμερα (19/02) να δώσαμε χαρά στο φίλαθλο κοινό της Αχαγιάς με την εμφάνισή μας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, είναι ένας παράγοντας που θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον για να κάνουμε κι άλλες νίκες».