Λιόνας: «Η νίκη μάς δίνει αυτοπεποίθηση»

«Διάβασε το παιχνίδι», αντιλήφθηκε την κούραση του Σκλάβου τα τελευταία λεπτά, γύρισε την αμυντική λειτουργία της ομάδας του σε ζώνη και δικαιώθηκε. Η Αχαγιά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Κεραυνό συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί της.

“Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας. Είναι ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου μας και παίρνει μεγαλύτερη αξία απέναντι σε μία ομάδα που σήμερα έπαιξε αρκετά καλά. Επί της ουσίας έπαιξε τα… ρέστα της για την παραμονή της στην κατηγορία», είπε αρχικά ο Θανάσης Λιόνας για τη νίκη της ομάδας του επί του Κεραυνού Αιγίου.

 «Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε τόσο καλοί όσο ήμασταν στο προηγούμενο παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής. Αυτή η νίκη είναι πολύ μεγάλη γιατί μάς δίνει αυτοπεποίθηση και την χρειαζόμασταν για να καταλάβουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Προχωράμε για το επόμενο ματς. Αξίζουν όμως και πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας, ο οποίος μάς βοήθησε αρκετά σήμερα και αποτέλεσε τον έκτο παίκτη. Τον έχουμε ανάγκη σε κάθε παιχνίδι».