Λιόνας: «Θα αποζημιώσουμε τον κόσμο μας στη συνέχεια»

H Αχαγιά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Εσπερο γνωρίζοντας την ήττα. Ο Θανάσης Λιόνας μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, είπε: «Δυστυχώς βρεθήκαμε σε άσχημη επιθετική βραδιά, ήμασταν άστοχοι.

Ωστόσο, παλέψαμε το παιχνίδι και παραμείναμε κοντά στο σκορ χάρη στην καλή μας άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, έχοντας καταφέρει πάρα πολλά μέχρι σήμερα, με σπουδαία αποτελέσματα μέχρι τώρα. Και σήμερα, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία και διεκδικεί την άνοδο. Ο Έσπερος είναι μία ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις και μας κέρδισε δίκαια».

Και συμπλήρωσε: «Το αρνητικό για εμάς είναι πώς σήμερα είχαμε μία ακόμα απώλεια, είχαμε τον μικροτραυματισμό του Γατσούλη στους  προσαγωγούς και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει 100%».

Αναφορικά  τον κόσμο, σχολίασε: «Δυστυχώς σήμερα στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας και του υποσχόμαστε πώς θα τον αποζημιώσουμε στη συνέχεια με μία σπουδαία εμφάνιση και νίκη στην έδρα μας. Από ‘κει και πέρα, εύχομαι σε διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες να περάσουν Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία!».