Λοτζανιώτης: «Μεγάλη υπέρβαση»

Τον απολογισμό της σεζόν έκανε ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζιανιώτης, μέσω γραπτής δήλωσης που έγραψε στο aiginiakosbc.blogspot.gr.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ηλίας Λοτζανιώτης:

«Θεωρώ ότι στο φετινό πρωτάθλημα κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση, φτάνοντας στα playoff και παίζοντας όλα τα παιχνίδια (6). Κατά την διάρκεια της χρονιάς, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με κάποιους αθλητές που σταματήσανε για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό όμως προσπαθήσαμε να το καλύψουμε, με τους νέους αθλητές που μπήκαν στην ομάδα φέτος και παίρνοντας αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι μέσα από την σκληρή δουλειά, μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Το κέρδος της φετινής σαιζόν, είναι ο χρόνος συμμετοχής που είχαν αρκετοί νεαροί αθλητές, οι οποίοι δεν είχαν παρόμοια εμπειρία με την φετινή. Κάποιοι από αυτούς μας έδειξαν, πως η ομάδα μπορεί να έχει και παρόν και μέλλον. Εξάλλου αυτός ήταν και ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς, να γίνει ένα πάντρεμα των παλιών και έμπειρων παικτών με τους νεαρούς αθλητές, μιας και πολύ από τους μεγάλους ήταν η τελευταία τους αγωνιστική σαιζόν.

Επίσης σημαντικό ρόλο, έπαιξε το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, μεταξύ παικτών και προπονητή. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις μας και αυτό ήταν κάτι που μας έδωσε ώθηση σε όλο το πρωτάθλημα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της διοίκησης, για την προσπάθεια που κατέβαλαν, έτσι ώστε να μην λείψει κάτι από την ομάδα».