Λουκέτο στους αθλητικούς χώρους του Χαλανδρίου!

basketball_court_lockedΟι διοργανωτές επικαλέστηκαν τον καιρό ως αιτία για την αναβολή του «Φίλιππος Συρίγος Tournament», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου στα γήπεδα του Χαλανδρίου. Η αλήθεια, ωστόσο για την αιφνίδια αυτή αναβολή του τουρνουά δεν έγκειται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην Αττική, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, αλλά στην έλλειψη αδειών των αθλητικών χώρων του Δήμου Χαλανδρίου!!!
Όπως αποκαλύπτει το stinplatia.blogspot.gr η διεξαγωγή του τουρνουά απαγορεύτηκε από έγγραφο που έφτασε απ’ τη ΓΑΔΑ στη NOVA! Σύμφωνα, λοιπόν με το εν λόγω δημοσίευμα “… με έγγραφο της ΓΑΔΑ στη NOVA ουσιαστικά απαγορεύτηκε η διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ που μας έχει απασχολήσει τρεις μέρες τώρα, αφού οι αθλητικοί χώροι του δήμου μας δεν έχουν τις απαραίτητες άδειες και τόσο η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, όσο και ο δήμος Χαλανδρίου δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για την διεξαγωγή του.
Όμως αυτό είναι το λιγότερο.
Γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει και άλλο.
Από Δευτέρα ΚΛΕΙΝΟΥΝ όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου μας λόγω της έλλειψης των αναγκαίων αδειών λειτουργίας, με απόφαση που υπέγραψε πριν από λίγο ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Κουράσης”.Πληροφορίες από stinplatia.blogspot.gr