Λυκογιάννης: «Στόχος η πρωτιά, όχι απλά η άνοδος»

Μια παρέα που ξεκίνησε απο την Αρτέμιδα (Μπέλλας Γιάννης, Μπέλλας Οδυσσέας, Χρήστος Σκαλωμένος και Χριστόφορος Λυκογιάννης), σύλλογο με έδρα του τα δυτικά προάστια, μαζεύτηκε ξανά φέτος και έβαλε στόχο της να κατακτήσει την κορυφή του Ολύμπου της Γ Εθνικής.

Ένα απο τα μέλης της, ο Χριστόφορος Λυκογιάννης, μετά από μια επιτυχημένη περιήγηση σε “βουνά” μεγαλύτερων κατηγοριών επέστρεψε στα λημέρια του και με βήματα σταθερά δίνει το δικό του παλμό σε κάθε ματς. Χθες μάλιστα κάθε του σουτ είχε… ακριβές στόχο το αντίπαλο καλάθι και με άλμα που φτάνει μέχρι τον… ήλιο βοήθησε το Ιλιον να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου Νότου.

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης επί του Αετού μίλησε στο Infobasket.gr, τονίζοντας ότι στόχος δεν είναι μόνο η άνοδος στη Β’ Εθνική, αλλά και η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες θέλαμε τη νίκη. Εμείς τη διεκδικήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις και εν τέλει καταφέραμε να πανηγυρίσουμε. Φυσικά δεν τελείωσε τίποτα ακόμα μιας και έχουμε κι άλλο ντέρμπι προσεχώς. Στόχος πάντως για το Ιλιον είναι η πρωτιά και όχι απλά να ανέβουμε κατηγορία. Για σημερα πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και πραγματικά μας βοήθησε πολύ» είπε ο φόργουορντ του Ιλίου.

«Ήμουν προετοιμασμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το περίμενα πως και πως, καθώς ήταν αναμέτρηση-κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας, οπότε ήθελα να παίξω όσο πιο καλά μπορούσα. Μου βγήκε κιόλας και χαίρομαι πολυ που βοήθησα και εγώ και έκανα τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου ευτυχισμένους» συνέχισε ο Λυκογιάννης αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση, που είπε για τα επόμενα δύο παιχνίδια:

«Βασική προϋπόθεση είναι να πάρουμε το “διπλό” στη Λαμία. Επειτα όλοι θα επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τη Χαλκίδα. Ελπίζω και σε εκείνο το ντέρμπι να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο και να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα μια νικη».