Μάντζαρης: «Η ομάδα πάνω από μένα…»

Παρότι τραυματίας (ρήξη τένοντας στον αριστερό μεσαίο δάχτυλο)  ο Αντώνης Μάντζαρης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση βοηθώντας σημαντικά την ΑΕΚ στη νίκη επί του Περάματος. Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της «Ενωσης»  για το επεισοδιακό ματς, τη δύναμη που έδειξε ο ίδιος αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο γκαντ της ΑΕΚ δεν θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στ κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο κλειστό του Περάματος, το οποίο μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του παιχνιδιού για περισσότερη από μισή ώρα. «Από την αρχή περιμέναμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε εχθρική ατμόσφαιρα. Γενικά όπου παίζει η ΑΕΚ φέτος, αποτελεί ένα γεγονός για τους αντιπάλους. Πόσο μάλλον στο Πέραμα που το γήπεδο συνήθως μαζεύει 100-150 άτομα, ενώ χθες γέμισε… παραδόξως».

Στη συνέχεια και δίνοντας βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι, είπε: «Πέρα από όλα αυτά ο αγώνας παίζεται στο γήπεδο και εμείς δείξαμε ότι αξίζαμε τη νίκη, την οποία και τελικά πήραμε.

Όλη την εβδομάδα η προετοιμασία μας ήταν ελλιπής, λόγω των απουσιών που είχαμε. Είχαμε πει ότι θα έπρεπε να είμαστε επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που στην αρχή δεν το πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε μέσα από την άμυνα μας και όχι από την επίθεση. Τελικά προσανατολιστήκαμε σε αυτό και καταφέραμε πιο εύκολα από ό,τι περιμέναμε να πάρουμε τη νίκη».

Μιλώντας για το γεγονός ότι ο ίδιος έπαιξε με ένεση, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο αλλά και για την ατυχία του να χτυπήσει και πάλι, σε φάση του χθεσινού παιχνιδιού, ξεκαθάρισε: «Είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτά. Επειδή η ομάδα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, είχα πει ότι πρέπει να βάλω την ομάδα πάνω από μένα, όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι συμπαίκτες μου. Αυτό και έκανα τελικά, και μπήκα για να παίξω κανονικά.

Για αυτό μάλιστα δεν εγκατέλειψα χθες, παρά το νέο τραυματισμό που είχα πάνω σε μια φάση, με αποτέλεσμα να μου κοπεί ο τένοντας σε δάχτυλο του χεριού. Τώρα περιμένω τον γιατρό να δω τι θα κάνουμε και ελπίζω να είναι κάτι περαστικό».

Τέλος, ο Αντώνης Μάντζαρης, επισήμανε σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η Α2 έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Όλα τα παιχνίδια έχουν “παγίδες” γιατί κάθε ομάδα παλεύει για την σωτηρία της. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο σε όλες τις εναπομείναντες αγωνιστικές, ώστε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».