Μάντζαρης: “Θα έρθουν περισσότερες νίκες για το Ψυχικό”

Ο Εθνικός αποδείχθηκε εύκολη… λεία για το Ψυχικό, που επικράτησε άνετα, γράφοντας έτσι τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2. Μία νίκη που αποτελεί οδηγό και για τη συνέχεια, στην οποία όπως τόνισε ο Αντώνης Μάντζαρης “… θα έρθουν περισσότερες νίκες”. Ο άσος του Ψυχικού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς.

Αντώνη, η νίκη με μεγάλη διαφορά στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, έχει πολλαπλά κέρδη για το Ψυχικό. Ποιο θεωρείς όμως ότι είναι το μεγαλύτερο;
“Το Ψυχικό είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία στήθηκε αργά και προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο. Θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στα ματς-φωτιά. Αρχίζουμε σιγά-σιγά να δείχνουμε τον χαρακτήρα μας και το σημαντικότερο είναι, ότι όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν. Θεωρώ πως μας ταιριάζει ο αμυντικός προσανατολισμός”.

Το ξεκίνημα σας, δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε και βρίσκεστε σχετικά χαμηλά στη βαθμολογία. Πιστεύεις ότι στη συνέχεια θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα;

“Ο στόχος μας στην αρχή ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία. Στην Α2, όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους. Στην αρχή είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά πλέον γίνεται πιο βατό και θα έρθουν περισσότερες νίκες”.

Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείτε τον Ερμή. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Ο Ερμής διαθέτει πολύ καλή ομάδα και προέρχεται από τεράστια νίκη επί του Ιωνικού. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, είναι πολυ σημαντικό και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα”.

.
Διαβάστε ακόμη…