Μάντζαρης: «Καθαρά στο χέρι μας»

Για άλλη μια φορά ο Αντώνης Μάντζαρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ στην πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου. Ο γκαρντ της ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα υπάρχουν τρεις «τελικοί» και ότι με την απαιτούμενη σοβαρότητα μπορεί να πετύχει την κατάληψη της τρίτης θέσης της Α2.

– Πήρατε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Λαύριο. Που θεωρείς ότι κρίθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο, έναν αντίπαλο που είχε ηττηθεί στην έδρα του μόνο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ήμασταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας είχε πει και μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας. Έτσι για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς κατεβάσαμε τον αντίπαλο 10 πόντους από τον μέσο όρο του».

– Ήσουν και πάλι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την ΑΕΚ. Σε ικανοποιεί αυτό το γεγονός;

«Όσον αφορά την προσωπική μου εμφάνιση δεν θα ήθελα να πω κάτι. Ευτυχώς φέτος η ομάδα σε κάθε ματς μπορεί να αναδεικνύει πολλούς πρωταγωνιστές και αυτό είναι το θετικό».

– Θεωρείς ότι είναι εφικτός ο στόχος για την κατάκτηση της τρίτης θέσης;

«Εμείς είχαμε πει πως έχουμε τέσσερις τελικούς και ευτυχώς πήραμε τον πρώτο. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας που είναι σοβαρή ομάδα και με πολύ καλό προπονητή. Έχουμε τρεις τελικούς και θα τους αντιμετωπίσουμε με όλη την σοβαρότητα για την επίτευξη του στόχου μας, την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ο στόχος είναι ρεαλιστικός. Είναι καθαρά στο χέρι μας και πιστεύω θα τα καταφέρουμε να τον πετύχουμε».