Μάργαρης: «Ζητώ συγγνώμη από τον Προμηθέα»

margaris-giwrgosΤα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της ΑΓΕΖ με τον Προμηθέα «σημάδεψαν» την αναμέτρηση και ο πρόεδρος της ομάδας της Ζακύνθου, Γιώργος Μάργαρης με δηλώσεις του στην «ΗΜΕΡΑ» ζήτησε συγνώμη από την πατρινή ομάδα.

«Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα του Προμηθέα με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Ζητούμε συγνώμη για την ένταση που οφείλεται σε κάποιους ανεγκέφαλους που είναι υποτίθεται φίλοι της ΑΓΕΖ και από κάποιους άλλους που είναι υπέρμετρα θερμοί και παρορμητικοί φίλοι της ομάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Προμηθέα στην συνέχεια, ελπίζουμε να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα γιατί πραγματικά το αξίζουν».
Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα, από την οποία και οι Ζακυνθινοί έχουν παράπονα, ο πρόεδρος της ΑΓΕΖ, ανέφερε: «Ήταν καταρχήν ένα παιχνίδι που είχε ένταση από την αρχή λόγω της κρισιμότητας και το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Το παιχνίδι ήταν νευρικό με πολλές δύσκολες φάσεις, ειδικά κάτω από την ρακέτα. Οι διαιτητές δεν φάνηκαν αντάξιοι της κρισιμότητας και της δυσκολίας του παιχνιδιού. Πολλές από τις αμφισβητούμενες φάσεις, σφύριζαν υπέρ της αντίπαλης ομάδας και γενικά άφηναν  να εξελίσσεται το σκληρό παιχνίδι».

Τέλος για το καθαρά αγωνιστικό μέρος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή. «Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τα παιδιά και οι προπονητές αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους».

Πηγή: zante-sport.blogspot.gr