Μάρουσιτς: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια»

Ο Πιερικός Αρχέλαος δεν τα κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη απέναντι στον  Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην Αθήνα, αλλά όπως δήλωσε ο Νεκτάριος Μάρουσιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είναι αισιόδοξοι:

«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας μια διαφορά συν εννιά την οποία κρατήσαμε στο ημίχρονο. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δύο τρίποντα από τους αντιπάλους, δύο δύσκολα καλάθια και αναγκαστήκαμε έτσι να κάνουμε ζώνη και εκεί «κολλήσαμε». Η διαφορά έφτασε στους έξι πόντους. Προσπαθήσαμε τα τελευταία λεπτά, φτάσαμε στον πόντο και χάσαμε το παιχνίδι από επιτυχημένες βολές τους. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ στο δεύτερο όχι και τόσο. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι ότι θα στη συνέχεια θα πάμε καλά».

Με τη σειρά του ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας ανέφερε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε σύμφωνα με την απόδοσή μας να έχουμε κερδίσει, έστω και στις λεπτομέρειες. Υπήρξε σαφής  βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας μας με κύριο αρωγό την πολύ καλή παρουσία των νεαρών αθλητών μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με υπομονή και πολύ δουλειά τα καλύτερα έρχονται».