Μάρτζος: «Πηγαίνουμε για να δώσουμε τη μάχη μας»

martzosΤον πρωτοπόρο και αήττητο ως τώρα Ηρακλή, αντιμετωπίζει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Εθνικός, σ΄ενα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, που ο Βαγγέλης Βλάχος και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν ως πρόκληση.

“Είναι αυτονόητο πως σε κάθε αγώνα μπαίνουμε με στόχο τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Αυτή είναι η δική μας υποχρέωση, διαφορετικά δεν θα κατεβαίναμε να αγωνιστούμε. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε πως ο Ηρακλής είναι πολύ φορμαρισμένος κι αυτό φάνηκε και με την εκτός έδρας νίκη επί του Δούκα” δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος και συμπλήρωσε:

“Κόντρα στον Πανιώνιο ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι παίκτες μου κάθε παιχνίδι, αλλά και από τη βελτίωση που δείχνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Θεωρώ πως και πάλι θα είμαστε σκληροί ως το τελευταίο σφύριγμα”.

Ο Πάρης Μάρτζος τόνισε από την πλευρά του: “Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά κι εμείς γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Πηγαίνουμε για να δώσουμε τη μάχη μας και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Έχουμε νεανική ομάδα και ζητούμενο είναι καθημερινά να μαθαίνουμε, να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή μας και να κερδίζουμε την εκτίμηση του κόσμου μας, αλλά και των αντιπάλων”.