Μάχες για την παραμονή, δοκιμασία για Εθνικό

Μία στροφή (21η) πριν από το τέλος του πρωταθλήματος , ο Πόλις θέλει να… αγκαλιάσει την άνοδο. Η ομάδα της Καλλιθέας κόντρα στον Κεραυνό θέλει τη νίκη που τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη Β΄εθνική, ενώ ο Κεραυνός θα παλέψει για το… όνειρο καθώς με το «διπλό» αναπτερώνονται οι ελπίδες του για την παραμονή

Δύσκολη δοκιμασία έχει ο Εθνικός καθώς καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Χαλάνδρι. Η ομάδα του Πειραιά θέλει το «διπλό» για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και παράλληλα να κυνηγά τον πρωτοπόρο, ενώ αντίθετα το Χαλάνδρι  χρειάζεται τη νίκη για να ξεφύγει μια και καλή από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δυναμική αναμένεται η αναμέτρηση της Νίκης Αμαρουσίου με τη Ζάκυνθο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα . Η Καλαμάτα θα παλέψει για τους δύο βαθμούς, οι οποίοι θα τα τη φέρουν πιο κοντά στην παραμονή, κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Το Κρανίδι υποδέχεται τον Αγρίνιο, το οποίο μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς ενώ το Γαλάτσι αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιονίκη.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Καλαμάτα 80 – Ποσειδώνας Λουτρακίου (Κλ. Μεσσήνης, 17:00)
Πόλις – Κεραυνός Αιγίου (Εθν. Αντίστασης, 17:00)
Χαλάνδρι – Εθνικός  (Παπάγου, 17:00)
Νίκη Αμαρουσίου – Ζάκυνθος (2ο Λύκ. Αμαρουσίου, 14:30)
Κρανίδι  – Αγρίνιο  (Ερμιόνης, 17:00)
Γαλάτσι – Ολυμπιονίκης  (Γαλατσίου , 17:00)