«Μάχες» πρωταθλητισμού σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, επιβίωσης στη Δράμα

Πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο με ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Πευκοχώρι και τη ΧΑΝΘ με τους Θεσσαλονικείς να πηγαίνουν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με τη καλή ψυχολογία από την επιτυχία κόντρα στην ομάδα της Αγ. Βαρβάρα και τους γηπεδούχους να φιλοδοξούν να πάρουν την ρεβάνς για την μεγάλη, σ’ έκταση, ήττα του πρώτου γύρου.

Με… θέα τον Λευκό Πύργο ένα άλλο ντέρμπι. Μακεδονικός και Μαντουλίδης θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με έπαθλο τη νίκη που για τα μεν εκπαιδευτήρια, θα τους διατηρήσει στη πρώτη τετράδα ενώ για τους δε παίκτες του Γιάννη Καραδήμου θα τους δώσει την ευκαιρία να την πλησιάσουν. Δια την ώρα είναι στην έκτη θέση ενώ έχουν και το προβάδισμα σε σχέση με τον συμπολίτη τους λόγω της νίκης στη πρώτη τους αναμέτρηση με 61-65.

Η Μακάμπη πέρασε αλώβητη από τη Καλαμαριά και τον Απόλλων και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και από τη Δράμα και τους δυναμικούς Τιτάνες που πάντως έχουν ανάγκη την νίκη αν θέλουν να μείνουν μακριά από… περιπέτειες.

Ο πρώτος γύρος μπορεί να μην έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Κομοτηνή αλλά οι παίκτες της θα κάνουν ότι μπορούν για να βάλουν… ροζ χρώμα στη πρεμιέρα του δευτέρου κατακτώντας το νικηφόρο φύλο αγώνος κόντρα στον Απόλλων. Η ομάδα της Καλαμαριάς παλεύει να φύγει από τον «βυθό» του βαθμολογικού πίνακα και τους κινδύνους αλλά δια την ώρα η…τρικυμία των αποτελεσμάτων δεν επέτρεψε στην επιθυμία να γίνει πράξη.

Μια επιθυμία την οποία συμμερίζεται και η Αναγέννηση Φλόγας που έχει δύσκολη επιστολή μέσα στην Αγ. Βαρβάρα ενώ η συμπολίτισσα του καβαλιώτικου σωματείου Ελευθερούπολη υποδέχεται τον Ορφέα Ν. Σκοπού με την ελπίδα της δέκατης νίκης
που θα τη διατηρήσει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Αγία Βαρβάρα – Αναγέννηση Φλόγας (ΔΑΚ Πτοαμουδιών, 18:00)
Πευκοχώρι – ΧΑΝΘ (Ν. Τριγλίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Ορφέας Ν. Σκοπού (Ελευθερούπολης, 18:00)
Μακεδονικός – Μαντουλίδης (Μακεδονικού, 18:00)
Απόλλων Καλαμαριάς – Κομοτηνή (ΔΑΚ Καλαμαριάς,18:00)
Τιτάνες Δράμας – Μακάμπη (Δράμας, 18:00)
ρεπό ο Μαρμαράς