Μάχες σε Μελίκη και Κοζάνη

Basketball Player's ShadowΜια ώρα νωρίτερα αρχίζουν αυτήν την Κυριακή οι “μάχες”, στον πρώτο όμιλο αφού δύο ματς θα αρχίσουν στις 17:00 με πρώτη,  την αναμέτρηση της Καστοριάς η οποία θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με ένα διπλό μέσα στον επικίνδυνο Ηρακλή Κοζάνης που προσπαθεί, από την πλευρά του, να βρει τον δρόμο προς τις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα.

Το δεύτερο παιχνίδι, την ίδια ώρα, αναμένεται λιγότερο αμφίρροπο, αφού θα γίνει ανάμεσα στην Βόνιτσα και την ουραγό Έδεσσα ενώ λίγο αργότερα η Μελίκη υποδέχεται τον Αίολο Αστακού και ευελπιστεί σε μια ενδεχόμενη νίκη που θα την βοηθήσει να παραμείνει στη μέση της βαθμολογίας και μακριά από επικίνδυνες βαθμολογικά, περιοχές.

Μια  αρκετά δύσκολη αναμέτρηση περιλαμβάνει η 17η αγωνιστική και για την ΑΕΛ η οποία θα βρει απέναντι της την δυναμική Καρδίτσα ενώ ο Πρωτέας Γρεβενών υποδέχεται την Νίκη Βόλου με σκοπό να επιστρέψει στις επιτυχίες και γιατί όχι να αρχίσει ένα ακόμα νικηφόρο σερί.

Η Μεταμόρφωση Βόλου θα χρειαστεί να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Αγρινίου αν θέλει να απομακρυνθεί από την 10η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα ενώ τους βαθμούς που θα είναι πολύτιμοι βαθμολογικά, αν έρθουν, θα διεκδικήσουν Διόσκουροι Κοζάνης και Σιάτιστα. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είχαν κερδίσει οι Διόσκουροι.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
Πρωτέας Γρεβενών – Νίκη Βόλου (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Μελίκη – Αίολος Αστακού (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Βόνιτσα  – Πανεδεσσαϊκός (Βόνιτσας, 17:00)
Μεταμόρφωση Βόλου – Αγρίνιο (Β. Παρασκευόπ., 18:00)
Σιάτιστα – Διόσκουροι Κοζάνης (Νέο Σιάτιστας, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Καστοριά (ΔΑΚ Κοζάνης, 17:00)
ΑΣ Καρδίτσας – ΑΕΛ (Καρδίτσας, 18:00)