Η 12ης αγωνιστική παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. Ο πρωτοπόρος Πόλις θέλει θα επιδιώξει απέναντι στην Καλαμάτα να παραμείνει στην κορυφή, ενώ ο Εθνικός έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος του  θα επιδιώξει ένα ακόμα «διπλό» στο Κρανίδι.

Η Νίκη Αμαρουσίου θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με ελλείψεις καθώς θα απουσιάζει ο Παντελής Κακαβάς. Και αυτό το παιχνίδι θα καλύψει το επίσημο σάιτ της Νίκης.

Αμφίρροπη αναμένεται  αναμέτρηση ανάμεσα στους ισόβαθμους, Χαλάνδρι και  Κεραυνό. Το Χαλάνδρι θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα στην έδρα του, ενώ η ομάδα του Αιγίου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από δύο αγωνιστικές.  Στόχος όμως και των δύο να απομακρυνθούν όλο και περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Την Τρίτη σερί νίκη του θα επιδιώξει να πάρει το Γαλάτσι απέναντι στη Ζάκυνθο, η οποία θα παραταχθεί με διαφορετικό… αέρα, αφού στον πάγκο της θα έχει τον Νίκο Θεοδόση.  Τέλος, ο Ολυμπιονίκης θα διεκδικήσει τους δύο βαθμούς κόντρα στον Αγρίνιο θέλει το «διπλό» για μεγαλώσει την απόσταση από τις τελευταίες θέσεις.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Πόλις – Καλαμάτα 80 (Εθν. Αντίστασης, 17:00)
Χαλάνδρι – Κεραυνός Αιγιου  (Ν. Περκίζας, 17:00)
Νίκη Αμαρουσίου – Ποσειδώνας Λουτρακίου  (ΚΓ Κοκκινιάς, 17:00)
Κρανίδι – Εθνικός  (Ερμιόνης, 17:00)
Γαλάτσι – Ζάκυνθος  (Γαλατσίου, 14:30)
Ολυμπιονίκης – Αγρίνιο  (Αρχ. Ολυμπίας, 17:00)