Μάχη γιγάντων για το δεύτερο εισιτήριο

euro2016_logo_aΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του infobasket.gr

Η Παρέα του Ρονάλντο είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για το τελικό της 10ης Ιουνίου και περιμένει τον νικητή της σημερινής αναμέτρησης να διεκδικήσει ότι τους στέρησε η Εθνική μας ομάδα στον τελικό του 2004. Πάμε να δούμε την εκτίμηση από τον δεύτερο ημιτελικό αναλυτικά.

549. ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ    (22:00)

Stade Vélodrome (Marseille) Χωρητικότητα 67.394

O Nόιερ κράτησε ανέπαφη την εστία του για 438 λεπτά στην διοργάνωση, στον προημιτελικό δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 78ο λεπτό το οποίο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και στην συνέχεια οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί έδειξε την κλάση του και γιατί θεωρείται ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Ευρώπης. Η ομάδα του Λεβ θα παραταχθεί στο Velodrome με τρεις σημαντικές απουσίες. Τιμωρημένος ο Χούμελς τραυματίες και σε περίπτωση πρόκρισης χάνουν τον τελικό οι Γκόμεζ και Κεντίρα λόγο τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα: Neuer, Kimmich, Boateng, Höwedes, Hector, Kroos, Schweinsteiger, Draxler, Özil, Götze, Müller.

Με όλα της τα αστέρια θα παραταχθεί η ομάδα του Ντεσάμπ στον δεύτερο ημιτελικό, προέρχεται από ευρεία νίκη στον προημιτελικό με αντίπαλο την Ισλανδία όπου καθάρισε  την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Στα 4 από τα 5 παιχνίδια έχει σκοράρει 2 ή περισσότερα τέρματα.

Πιθανή ενδεκάδα: Lloris, Sagna, Umtiti, Koscielny, Evra, Pogba, Matuidi, Sissoko, Griezmann, Payet, Giroud.

bet

 

 

 

Διαβάστε την πρόταση μας συντοπτικά:

Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα Defencebet.com

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.