Μάχη μέχρι τέλους…

Για κάποιους μπορεί να μοιάζει με… κυνήγι μαγισσών, αλλά στην ΑΕΚ δεν το αντιμετωπίζουν έτσι και δηλώνουν αποφασισμένοι να “κυνηγήσουν” την υπόθεση με τον Ηλυσιακό έως το τέλος! Μάλιστα, όπως τονίζουν και στην ανακοίνωσή τους “… η ΑΕΚ δεν συνηθίζει να πέφτει αμαχητί σε καμία «μάχη»” κι αυτό προτίθενται να πράξουν και στη “μάχη” με τον Ηλυσιακό στο ΑΣΕΑΔ, την οποία “τρέχει” ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Σωκράτης Λαμπρόπουλος.

Βέβαια, πέραν της… μάχης με τον Ηλυσιακό, οι κιτρινόμαυροι έχουν και το αγωνιστικό σκέλος, εκεί όπου ζητούν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, αλλά δεν παραλείπουν να επισημαίνουν ότι θα πρέπει οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι προσκετικοί…

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:
“Με αφορμή δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με την υπόθεση προσφυγής της ΚΑΕ ΑΕΚ στο ΑΣΕΑΔ κατά του Ηλυσιακού, διευκρινίζουμε ότι έχουμε δώσει εντολή στον νομικό κ. Σωκράτη Λαμπρόπουλο να «κυνηγήσει» την υπόθεση μέχρι τέλους για θέμα ηθικής τάξεως της ομάδας μας και όχι μόνο.

Η ΑΕΚ δεν συνηθίζει να πέφτει αμαχητί σε καμία «μάχη» και καλεί τον κόσμο της να γεμίσει αύριο στις 2 το μεσημέρι το κλειστό της Ζωφριάς, έτσι ώστε να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς την επάνοδο στην Α1.

Θυμίζουμε ότι ο κόσμος μας πρέπει να είναι προσεκτικός και στα 21 βήματα (αγωνιστικές) που μένουν μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για να μην υπάρξει νέα τιμωρία της ομάδας μας”.