Μάχη πρωτιάς στου Ζωγράφου!

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα στον Φιλαθλητικό και το Λαύριο είναι αυτό που ξεχωρίζει την 4η αγωνιστική. Δύο ομάδες που δείχνουν ότι μπορούν το κάτι παραπάνω, μάχονται για τη νίκη! Ενα ματς που σίγουρα αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που παρουσιάζει ενδιαφέρον, αφού τόσο το ματς στη Λευκάδα, όσο και αυτό στο και αυτό στο Κοντόπευκο αναμένεται να είναι συναρπαστικά!

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Κοντόπευκο, 17:00)

Μπροστά κοιτάει η Αγία Παρασκευή, καθώς θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα τη δεύτερη μέσα στην έδρα της. Η ΚΑΠ στο Κοντόπευκο παρουσιάζεται περισσότερο δυναμική, όμως ο αντίπαλος είναι άκρως ανταγωνιστικός! Το πληγωμένο από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, Παγκράτι, θέλει να κάνει το «διπλό» και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος… Σίγουρα ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

ΟΦΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ ( Βαρδινογιάννειο, 16:30)

Για ακόμα μία αγωνιστική τα προβλήματα δεν έχουν εγκαταλείψει τους κρητικούς (σ.σ. εκτός παραμένει  Καραδολάμης). Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στα… ανεβασμένα Τρίκαλα. Η επιβλητική νίκη της περασμένης αγωνιστικής έχουν τονώσει το ηθικό των φιλοξενούμενων και πλέον καλούνται να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ( Τρίπολης, 17:00)

Μπορεί ο Αρκαδικός να είναι αποδυναμωμένος, όμως απέδειξε ότι στην έδρα του είναι υπολογίσιμος και επικίνδυνος. Ο Αρκαδικός θα παλέψει στην Τρίπολη για τη δεύτερη νίκη του, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πιο ολοκληρωμένη. Αυτό καθιστά τους Ικάρους και το φαβορί του αγώνα, αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι γηπεδούχοι στο σπίτι τους δεν … χαρίζονται.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Ν. Ιωνίας, 17:00)

Το γεγονός πως μέχρι σήμερα η Νίκη δεν έχει καταφέρει να νικήσει έχει ρίξει τον εγωισμό των βολιωτών.  Το συναίσθημα αυτό όμως, καλούνται να το ξεπεράσουν και αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρα Νέα Κηφισιά, καθώς είναι ένα παιχνίδι από το οποίο η Νίκη μπορεί να πάρει πολλά… Από την  άλλη, η ομάδα των βορείων προαστίων, χωρίς προβλήματα πηγαίνει με τον… αέρα της πρωτιάς πηγαίνει στον Βόλο ως το απόλυτο φαβορί.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Ένα παιχνίδι που οι λάτρεις του τζόγου θα πρέπει να αποφύγουν καθώς αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Η Δόξα έχει αβαντάζ την έδρα και το γεγονός πως έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Ο Κόροιβος έχει τη δυνατή περιφέρεια που μπορεί ανά πάση στιγμή να δημιουργήσει πρόβλημα. Ένα παιχνίδι που ίσως να κριθεί τα τελευταία λεπτά, αφού και οι δύο ομάδες, έχουν τη δυναμική τους.  Χωρίς τον Τόμιτς θα παραταχθεί ο Κόροιβος.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λαγκαδά, 4/11, 13:00)

Ο «παιδικός σταθμός» του Ερμή υποδέχεται την Κυριακή το Ηράκλειο με μοναδικό στόχο το τέσσερα στα τέσσερα. Η ομάδα του Λαγκαδά έχει αποδείξει ότι το γεγονός πως απαρτίζεται επί το πλείστον από νεαρούς παίκτες δεν την κάνει αδύναμη. Μάλιστα, το ότι ο Ερμής αγωνίζεται στο Λαγκαδά του δίνει και μεγάλο συν… Το Ηράκλειο, με έναν παίκτη λιγότερο (Γιοβάνοβιτς) θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να κατακτήσει ένα μεγάλο «διπλό».

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Ζωγράφου, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής, αφού ένας εκ των δύο θα μείνει αήττητος!  Δύο ομάδες που λίγοι περίμεναν να βρίσκονται στη θέση, θα  κονταροχτυπηθούν με στόχο την κορυφή. Από τη μία ο νεανικός Φιλαθλητικός και από την άλλη το έμπειρο, αλλά διαφοροποιημένο από πέρσι Λαύριο. Ποιος θα βγει νικητής;