Μάχη στου Σαλπέα για τα μπαράζ ανόδου

Η τελευταία αγωνιστική δεν περιλαμβάνει ενδιαφέρον στην κορυφή, μιας και ο Πόλις έχει κατακτήσει στο πρωτάθλημα, αλλά στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Γι΄αυτή τη θέση θα παλέψουν Εθνικός και Νίκη Αμαρουσίου με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο καθώς εκτός του ότι αγωνίζεται στην έδρα του, στο πρώτο αναμεταξύ τους ματς έχει πάρει τη νίκη με 6 πόντους διαφορά.  Η νίκη δίνει καθαρά στον Εθνικό τη δεύτερη θέση, ενώ σε περίπτωση ήττας καλείται να υπερασπιστεί αυτή τη διαφορά.

Αντίθετα, ο Πόλις την τελευταία αγωνιστική τον βρίσκει να έχει εύκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιονίκη.  Με νίκη θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει την κατηγορία ο Ποσειδώνας Λουτρακίου παρότι το Χαλάνδρι είναι αγωνιστικά ανώτερο.

Το ίδιο θα προσπαθήσει να επιτύχει και ο Κεραυνός, ο οποίος φιλοξενεί την Καλαμάτα, η οποία αν και βαθμολογικά αδιάφορη (η 8 θέση παραμένει είτε κερδίσει είτε χάσει) θα προσπαθήσει αν κάνει τη διαφορά και να φύγει από το Αίγιο με το «διπλό».

Ανταγωνιστική αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα στο Αγρίνιο και το Γαλάτσι. Οι μεν γηπεδούχοι εμφανίζονται πιο δυναμικοί στην έδρας αλλά ο αντίπαλο έχει αποδείξει ότι αποτελεί μία πολύ αξιόλογη ομάδα ικανή να πάρει κάθε ματς.

Το πρόγραμμα της 22 και τελευταίας αγωνιστικής:

Κεραυνός Αιγίου – Καλαμάτα (Αιγίου, 17:00)
Ολυμπιονίκης –Πόλις (Αρχαίας Ολυμπίας, 17:00)
Ποσειδώνας Λουτρακίου – Χαλάνδρι (Λουτρακίου, 17:00)
Εθνικός –Νίκη Αμαρουσίου (Σαλπέα, 17:00)
Ζάκυνθος –Κρανίδι 20-0 α.α.
Αγρίνιο – Γαλάτσι (ΔΑΚ Αγρινίου, 17:00)