Μέριμνα και για το μπάσκετ της Ένωσης…

Δυναμική ήταν η παρουσία που έδωσαν τα μέλη της ΚΑΕ ΑΕΚ στη σημερινή (28/12) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και μάλιστα στη διάρκεια των συζητήσεων για το θέμα του γηπέδου κατέθεσαν και τη δική τους πρόταση. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ Νίκος Γεωργαντζόγλου, Σπύρος Παπαϊωάννου, Βασίλης Καπετανόπουλος και Νίκος Σταθάκος ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στη ΓΣ και με την πρόταση που κατέθεσαν, τονίζουν ότι θα πρέπει στο νέο γήπεδο – όποτε κατασκευαστεί – να υπάρξει μέριμνα, τόσο για το μπασκετικό τμήμα, όσο και για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

 

Αναλυτικά η πρόταση προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στην όποια κατασκευαστική-μηχανική μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ καταρτιστεί (ανεξαρτήτως περιοχής υλοποίησης αυτής), θα πρέπει να περιλαμβάνονται και οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις για τις οργανωτικές και αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.
Επίσης να προβλέπεται η εξυπηρέτηση των αναγκών που απορρέουν από τις υποχρεώσεις (τουλάχιστον των βασικών) αθλητικών τμημάτων του ερασιτεχνικού σωματείου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δυο τρόπους, είτε μέσω δημιουργίας μιας ενιαίας αθλητικής εγκατάστασης, είτε μέσω δημιουργίας περιφερειακών εγκαταστάσεων, υποδομών και γυμναστηρίων που θα ανήκουν σε ευρύτερο αθλητικό συγκρότημα».