Μέχρι την Κυριακή περιμένει Τσολάκη

Μέχρι την Κυριακή θα περιμένει ο Ηρακλής την απάντηση του Δημήτρη Τσολάκη, στον οποίον έχει κάνει πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Σε περίπτωση που είναι αρνητική, τότε θα κινηθούν άμεσα στην επόμενη επιλογή προκειμένου το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη να έχει κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στα μεταγραφικά, προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση 3-4 νεαρών καλαθοσφαιριστών (κάτω των 22), για να πληρούν τις προϋποθέσεις της ΕΟΚ για το νέο πρωτάθλημα. Πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί πέντε με έξι μεταγραφές, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου τα οποία θα κοστολογούνται 20 ευρώ. Ο άμεσος συνεργάτης του κ. Χρηστίδη, Σταύρος Ποιμενίδης θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και ήδη έχει αρχίσει επαφές με αρκετούς Ηρακληδείς, προκειμένου το Ιβανώφειο να γεμίσει ξανά. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη προσπάθεια στήριξης του τμήματος μπάσκετ μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Ποιμενίδη στο (6949191299).

Κατά τα άλλα, ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε υπεύθυνος ακαδημιών, με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή να εντείνει τις προσπάθειες του για στελέχωση των ακαδημιών με προπονητές και μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει επαφές με τους γονείς των αθλητών για να τους αναλύσει το πλάνο που θα ακολουθηθεί τη νέα σεζόν.

Πηγή: bluearena.gr