Μία αγωνιστική με παιχνίδια που “δείχνουν” ταμείο λέει η Defncebet στο BETroom!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Η 17η αγωνιστικη είναι μπροστά μας και πάμε αμέσως στα παιχνίδια που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο!

ΟΥΝΙΚΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ 12/1 19.00

Ωραίο και ενδιαφέρον παιχνιδι. Η Ουνικς είναι δυνατή στην έδρα της αλλά και η Μπάμπεργκ έχει πολύ καλό momentum. Για μένα η ομάδα του Ζήση είναι καλύτερη, αλλά η έδρα τα ισορροπεί τα πράγματα. Το διπλό στο 2.25 είναι μια χαρά. Το παιχνίδι εάν δεν πάει προς τα δεξιά , θα είναι ντέρμπι. Άρα ανεβάζοντας λίγο το χάντικαπ πιστεύω ότι είμαστε καλυμμένοι!

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 12/1 19.00

Μικρός ο άσος για την αξία του παιχνιδιού. Καλή χρυσή η Φάκα αλλά και η Μπασκονια είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν έπαιζα κάτι θα διάλεγα το διπλό με χάντικαπ +6.5

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΕΝΕΡ 12/1 21.45

Άλλο ένα ωραίο ματς! Ο δυνατός Ερυθρός στην έδρα του έχει γονατίσει Ρεαλ , Τσσκα , στα τελευταία δύο παιχνίδια του. Λέτε να γλυτώσει η Φενερ? Οι Τούρκοι με προβληματίζουν πολύ με εμφανίσεις τους. Δεν παίζουν καλά , δεν πατάνε καλά. Ακόμα και στο ίδιο παιχνίδι μπορούν να έχουν φοβερά σκαμπανεβάσματα. Φυσικά εάν παίξω κάτι από δω , θα είναι ο άσος(άνοιξε στο 2.80 κ τώρα είναι στο 2.30-2.40). Το χάντικαπ με +5.5 με κάνει να νοιώθω πιο καλά(όχι σίγουρο όμως). Η ποιότητα στην Φενερ με φρενάρει να είμαι πιο ζεστός , αλλά βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων θα πήγαινα προς τον άσο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12/1 22.00

Το ντέρμπι της ημέρας! Στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ η Μπάρτσα μας πρόδωσε. Πιστεύω ότι ήταν μια παρένθεση σε ένα σερί κάλων αγώνων. Έχει το κίνητρο , έχει την έδρα και θα τα δώσει όλα για την νίκη. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα σε πολύ καλό δρόμο και σε εξαιρετική κατάταξη στην βαθμολογία. Έχει ΟΜΆΔΑ με κεφαλαια γράμματα , και ξέρει ο κάθε παίκτης το ρόλο του ακριβώς. Θα ποντάρω στην έδρα των Ισπανών , ενώ θα ήθελα τον άσο λίγο παραπανω και όχι στο 1.62!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 !!!

Ωραία μέρα για στοίχημα να ξέρετε!!

ΤΣΣΚΑ-ΜΙΛΑΝΟ 13/1 19.00

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Τσσκα δεν είναι Φενερ για να προβάλλει αντίσταση το Μιλάνο. Δεν νομίζω να υπάρχει σωτηρία για την Ιταλική ομάδα. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην διασυρθεί το Μιλάνο. Η διαφορά των 14.5 πόντων είναι άνετα μέσα στις δυνατότητες της ρωσικης ομάδας. Με διαβάζετε λίγο σίγουρο? Απλα έτσι νοιώθω…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΕΦΕΣ 13/1 21.45

Οι παίκτες του Παο καλά θα κάνουν να πιστεύουν πιο πολύ στον εαυτό τους εάν θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπάνω… Το παιχνίδι είναι ότι πρέπει για την ελληνική ομάδα για να ξεμπουκώσει. Με τέτοιες ομάδες , στο ΟΑΚΑ , δεν έχει πρόβλημα. Η άμυνα της Εφες είναι από τις χειρότερες και θα δώσει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να τρέξουν και να ανεβάσουν το σκορ ψηλά. Πιστεύω ότι ο Παο θα παίξει και άμυνα και θα επικρατήσει εύκολα. Ο άσος του 1.30 δεν χαλάει με τίποτα. Όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει το χάντικαπ που θα καλύψει η Ελληνική ομάδα…

ΡΕΑΛ-ΜΑΚΑΜΠΙ 13/1 22.00

Τι να λέμε για αυτές τις δύο ομάδες? Τεράστια ιστορία! Η Ρεαλ βρίσκεται σε πιο καλή κατάσταση , έχει την έδρα , αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Μακαμπι. Όχι μόνο για το βάρος της φανέλας , αλλά έχει παίκτες που όταν παίζουν με μεγάλους αντιπάλους τα δίνουν όλα. Το χάντικαπ των 12.5 υπέρ των φιλοξενουμένων με καλύπτει.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις τελικές μας επιλογές στο Defencebet.com