Μία τριάδα παικτών στο Στρατώνι!

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Στρατώνι κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ετσι, μέσα σε μία μέρα ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών με εμπειρία από τη Β’ Εθνική, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Δασκαλόπουλο, Κιγμέτογλου, Μόσχου, Κουντουρατζόγλου, τους τέσσερις που παρέμειναν από την περσινή σεζόν. Ο λόγος γίνεται για τον Γρηγόρη Μυστηλιάδη (από Νίκη Βόλου), τον Θεόδωρο Νταράκη (από Ιωνικό Ιωνίας) και τον Θεόφιλο Κοτζαγιάννη (από Διόσκουρους Κοζάνης), οι οποίοι αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας της Χαλκιδικής.

Παράλληλα, το Στρατώνι ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Πεγιάς ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του Δημήτρη Μύθου, ενώ έλυσε τη συνεργασία του με τους Γράβα, Καμήλαλη, Κοκολιό, Μπούλια και Μαρκίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει ότι ο μακροβιότερος παίχτης(20 χρόνια) και φυσικός αρχηγός της ομάδας Πεγιάς Γεώργιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο από τη θέση του βοηθού προπονητή όπου για έκτη συνεχή χρονιά θα είναι ο Δημήτρης Μύθου. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον αρχηγό μας για την αγωνιστική προσφορά του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα στο χώρο της προπονητικής αλλά και καλή συνέχεια στην αθλητική του καριέρα στο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.

Ακόμα θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους Μαρκίδη Σάββα(9 χρόνια στην ομάδα),Μπούλια Γιώργο(4 χρόνια) και Κοκολιό Μέμο(3 χρόνια) , οι οποίοι τη νέα περίοδο δεν θα αγωνιστούν στην ομάδα μας. Επίσης παρελθόν αποτελούν και οι Καμήλαλης Θάνος και Γράβας Δημήτρης στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία.

Τέλος μετά τις ανανεώσεις των Δασκαλόπουλου Γιάννη(5η χρονιά), Κουντουρατζόγλου Σίμου(5η χρονιά), Κιγμέτογλου Παναγιώτη(4η χρονιά) και Μόσχου Νίκου(2η χρονιά), θέλει να καλωσορίσει τους αθλητές Κοτζαγιάννη Θεόφιλο(επιστροφή από Διόσκουρους Κοζάνης),Νταράκη Θεόδωρο(από Ιωνικό Ιωνίας) και Μυστηλιάδη Γρηγόρη(από Νίκη Βόλου) που θα είναι μέλη της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο».