Μία… 8άδα στο πλευρό του

Σε… γεφύρι της Άρτας τείνει να εξελιχθεί η απεργία στο μπάσκετ. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν θα έχει καμία τύχη, διότι θα υπάρξουν “απεργοσπάστες”, ορισμένοι άλλοι δηλώνουν σίγουροι πως η κινητοποίηση θα έχει την επιτυχιά που επιθυμούν οι αθλητές. Τι μέλλει γενέσθαι; Θα φανεί στο… χειροκρότημα, που λέει κι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Πάντως προς το παρόν η πλάστιγγα δείχνει να γέρνει υπέρ του ΠΣΑΚ, σύμφωνα με τη νέα (τη δεύτερη σήμερα) ανακοίνωση του συνδέσμου. Τι λέει;
“Μετά από επικοινωνία η οποία έγινε στις 3.50μ.μ. οι αθλητές των ομάδων: Πανιώνιου, Αμαρουσίου, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Άρη, Κολοσσού, ΑΕΚ, Καβάλας και με την αναμονή της απάντησης των ομάδων του Ηλυσιακού και του Περιστερίου που έχουν προπόνηση προκύπτει η ακόλουθη ομόφωνη δήλωση: «Εμείς οι παίκτες των παραπάνω ομάδων στηρίζουμε την απεργία η οποία έχει εξαγγελθεί και θα συμμετέχουμε κανονικά σε αυτήν».

*Με τις ομάδες που δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία αναμένουμε την απάντηση τους”…

Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλη ανακοίνωση, προκειμένου να μάθουμε από πόσες ακόμη ομάδες οι παίκτες θ’ ακολουθήσουν τη “γραμμή” του συνδέσμου και ποιοί μπορεί να παίξουν ρόλο “απεργοσπάστη”.