Μαγκουνής: «Να βρούμε τις δυνάμεις»

magkounisΕνα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει το Σάββατο (5/2, 16:00, Ε.Α. Πατρών), ο Εθνικός στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέας. Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας και Σπύρος Μαγκουνής μίλησαν στο επίσημο κανάλι των πειραιωτών στο Youtube αναφέροντας και οι δύο μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Μιχάλης Ραχωβίτσας

Για τον Προμηθέα:
«Εμείς μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι, το ντέρμπι με το Φάρο έχουμε ακόμα ένα ντέρμπι κολλητά. Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα πάρα πολύ καλή, με πολύ έμπειρους παίκτες, μια καλά δομημένη ομάδα, παίζει αρκετά καλά και προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε άλλο ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι».

Για τα τηλεοπτικά ματς:
«Ουσιαστικά δεν μας επηρεάζει κάτι πάνω στο πως θα προετοιμάσουμε το ματς ή πως θα αγωνιστούμε. Είχε γίνει το ίδιο και στον πρώτο γύρο. Είναι κάτι πολύ καλό για την προβολή γενικά της κατηγορίας και για τον κόσμο του Εθνικού που δεν θα μπορέσει να είναι στο γήπεδο, γιατί είναι ένα εκτός έδρας ματς, ώστε να έχει την ευκαιρία να μας ξανά δει για άλλο ένα παιχνίδι. Ελπίζω να προσφέρουμε στον κόσμο ευχαρίστηση για ακόμα ένα ματς».

Σπύρος Μαγκουνής: «Να βρούμε τις δυνάμεις»

Για τον Προμηθέα:
«Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Φάρου την οποία πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι και ίσως είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο. Η ομάδα σίγουρα είναι κουρασμένη και σωματικά και ψυχολογικά γιατί ήταν δύσκολο το παιχνίδι που πήγε στην παράταση αλλά πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε. Αν κάνουμε νίκη στην Πάτρα θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για οποιοδήποτε στόχο έχει η ομάδα από εδώ και πέρα».

Για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι με τον Φάρο:
«Σίγουρα στο παιχνίδι με τον Φάρο, με το όνομα του αντιπάλου και των παικτών που έχει, περιμέναμε ότι στο γήπεδο θα έχει κόσμο. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Θεωρώ ότι ειδικά σε παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο αυτός που έχει την έδρα και τον κόσμο στο πλευρό του παίρνει μια έξτρα ώθηση. Ευτυχώς σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν εμείς οι γηπεδούχοι και ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε.»

Για τα τηλεοπτικά ματς:
«Σίγουρα μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, γιατί κακά τα ψέματα η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο μέσο προβολής. Όλοι θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και όταν ένα παιχνίδι είναι τηλεοπτικό να φανεί η πραγματική εικόνα της ομάδας. Με τον Φάρο μας βγήκε, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μακάρι και το Σάββατο να είναι εξίσου καλό».