Μαζί με τα οπτικά “Μακρυπόδης”

Συνοδοιπόρο για την επόμενη χρονιά θα έχει η ΚΑΠ τα καταστήματα οπτικών Μακρυπόδης.

Αναλυτικά: 

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τα πασίγνωστα καταστήματα οπτικών Μακρυπόδης εν όψει της σεζόν 2012-2013.

Τα οπτικά Μακρυπόδης θα συμμετέχουν στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της ΚΑΠ στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας της!

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τα Οπτικά Μακρυπόδη με παρουσία στο χώρο από το 1980 εξασφαλίζουν και εγγυώνται άψογο αισθητικό και τεχνικό αποτέλεσμα. Εξειδικευμένο και με πολυετή πείρα προσωπικό σας βοηθά να επιλέξετε ανάμεσα στις ολοκληρωμένες συλλογές γυαλιών ηλίου, οράσεως και φακών επαφής .

Στα οπτικά μας θα βρείτε όλες τις καινούριες σειρές γυαλιών ηλίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Μοντέλα 100% απορροφητικά με τιμές που ξεκινούν από 40 Ευρώ! Το προσωπικό μας θα σας παρουσιάσει όλα τα καινούρια μοντέλα με αφοσίωση σε εσάς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στα οπτικά μας η άψογη όρασή σας είναι η δική μας εγγύηση.! Όλες οι συνταγές εκτελούνται με ακρίβεια, ακόμα και οι πιο απαιτητικές.

Τα πολυεστιακά γυαλιά είναι αυτό για το οποίο ξεχωρίζουμε! Δοκιμάστε μέσα από τεράστια συλλογή και διαλέξτε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς. Στο κατάστημά μας επίσης υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο τμήμα φακών επαφής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για μετρήσεις- κερατομετρικές ενδείξεις. Όλοι οι επώνυμοι φακοί επαφής είναι ετοιμοπαράδοτοι.

Τα Οπτικά Μακρυπόδη εγγυώνται τη μεγάλη ποικιλία και τη σίγουρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επισκεφτείτε το e-shop και διαλέξτε ανάμεσα στην μεγάλη και ανανεωμένη συλλογή γυαλιών ηλίου, οράσεως και φακών επαφής».