“Μαζί ξεκινήσαμε, Μαζί ταξιδεύουμε, Μαζί και στον προορισμό”…

aspida-xanthis-logoΛένε πως σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι κι αυτό δείχνουν να… ενστερνίζονται και στην Ασπίδα Ξάνθης, που βλέπουν ότι στο δικό τους ταξίδι έχουν πολύ καλούς… συνοδοιπόρους! Οι φίλοι της Ασπίδας, λοιπόν βρέθηκαν σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας ματς στο πλευρό της ομάδας κι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε. Αντιθέτως δείχνει να δίνει μεγαλύτερη ώθηση σε παίκτες και διοικούντες που υπόσχονται ο… προορισμός να είναι εξίσου ωραίος όσο και το ταξίδι!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης αναφέρει:
“Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, οι παίκτες και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους πολυάριθμους φιλάθλους της ομάδας μας που χθες βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Κομοτηνής. Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι μας δείξατε πόσο πολύ έχετε αγκαλιάσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας και πόσο ιδιαίτερο κάνετε το φετινό μας ταξίδι.
Σας χρωστάμε κάτι και σας δίνουμε υπόσχεση ότι θα το τηρήσουμε και θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Γιατί ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε, ΜΑΖΙ ταξιδεύουμε και ΜΑΖΙ θα κατακτήσουμε τον προορισμό μας”.