«Μακάρι και στην Α1…»

Τρεις ημέρες μετά τη ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αιόλου Τρικάλων προς την Αγία Παρασκευή, για τη φιλοξενία στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ήρθε η σειρά των “μελανόλευκων” να ανταποδώσουν τα καλά λόγια…

Η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

«Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αιόλου Τρικάλων μετά τον μεταξύ μας αγώνα αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη ικανοποίηση και δικαίωση για τις προσπάθειες που κάνουμε να περάσουμε μέσα στα μπασκετικά δρώμενα το μήνυμα ότι στους αγώνες, πάνω και από τη νίκη, σημασία έχει το φίλαθλο πνεύμα και το ευγενές ήθος μεταξύ των αντιπάλων.

Βέβαια εμείς δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξε η διοίκηση του Αιόλου στον αγώνα του πρώτου γύρου. Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι. Και για το ότι χάσαμε τον αγώνα υπάρχει μία και μόνο αιτιολογία, απλά χάσαμε από ανώτερο αντίπαλο.

Αποτελεί τιμή για εμάς το γεγονός ότι η διοίκηση του Αιόλου μας θεωρεί φίλο σωματείο -το ίδιο θεωρούμε και εμείς για εκείνους- και είναι κρίμα που μας χωρίζει σχετικά μεγάλη απόσταση, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσαμε -και θα ήταν χαρά μας- να έχουμε συνεργασία σε πολλά θέματα. Ευχόμαστε στον Αίολο κάθε επιτυχία του χρόνου στην Α2 κατηγορία και μακάρι να τον δούμε σύντομα και στην Α1, αφού ως σύλλογος το αξίζει από κάθε άποψη».