Μακράκης: “Τελείωσε ο πρώτος τελικός “

Η μεγάλη χαρά που χάρισε η επιστροφή του Οδυσσέα Μπέλλα μετά από τον τραυματισμό του στην ομάδα του Φώτη Καρακώστα, δεν έμεινε για πολύ στα πρόσωπα της Ενωσης Ιλίου.

Συγκεκριμένα, επισκιάστηκε από την έκπληξη της 23ης αγωνιστικής, δηλαδή τη νίκη του Εργοτέλη με 79-75. Η μεγάλη βαθμολογική ανάσα των “κιτρινόμαυρων” προήλθε μετά από μια σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι οποίες χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όσους παραβρέθηκαν στο Λίντο να την παρακολουθήσουν.

Εκτός από την προσπάθεια των πρωταγωνιστών αίσθηση έκαναν και οι αποφάσεις των δυο διαιτητών του ματς Μπούσια – Κωνσταντινόπουλου, οι οποίοι μοίρασαν απλόχερα 7 τεχνικές ποινές εκατέρωθεν στους δυο συλλόγους, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες τους.

Η σπουδαιότητα των συγκεκριμένων δυο βαθμών για τους κρητικούς φανερώνεται έντονα και μέσα από τα λόγια του τεχνικού της μεγαλονήσου Γιώργου Μακράκη, ο οποίος μίλησε εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης σε τοπική εφημερίδα.
«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που χτύπησε το ματς στα ίσα, γεγονός που την τιμάει. Τελείωσε ο πρώτος τελικός από τους πέντε που είχαμε και ξέρουμε πλέον ότι η σωτηρία είναι στα χέρια μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς να εξαρτώμαστε από άλλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Εργοτέλη.

(πηγη: πατρις)