Μακράκης: «Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το πρώτο επίσημο αγώνα του Εργοτέλη, ήρθαν δια στόματος Γιώργου Μακράκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που καλείται  να αντιμετωπίσει ο κρητικός σύλλογος στην έναρξη της φετινής σεζόν. Επίσης, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» καταδίκασε την αυστηρότητα των διαιτητών, Χαλαμπαλάκη και Βαλούρδου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο: «Το ζητούμενο για μας ήταν να βρούμε ρυθμό μετά από τόσο μεγάλη προετοιμασία. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με ματς την Τετάρτη στη Χαλκίδα και έπρεπε να αξιοποιήσουμε όλα τα παιδιά. Εύχομαι ο Ηρόδοτος να παλέψει όσο μπορεί για τον στόχο του», είπε και πρόσθεσε: «Έκοβαν συνέχεια το ρυθμό και ξενέρωσαν τον κόσμο. Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Στο συγκεκριμένο ματς ανάμεσα στις δυο Ηρακλειώτες ομάδες, αναφέρθηκε και ο τεχνικός του Ηροδότου, Γιάννης Κόκκινος εξηγώντας ότι η εικόνα του συλλόγου του άφησε την ίδια πικρή γεύση με το πρώτο παιχνίδι επί του Ψυχικού:

«Κάναμε πολύ λίγα από αυτά που θέλαμε. Έχουμε μια ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι για να βελτιωθούμε ειδικά στην άμυνα. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι αυτά που θα κρίνουν την επίτευξη του στόχου μας».

Πηγή: patris.gr