Μαλτέσιος: «Eίμαστε σύνολο και αυτό είναι το πλεονέκτημά μας»

giannis_maltesios_aelΧωρίς προβλήματα άρχισε και συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (17:00), στο κλειστό της Νεάπολης, με αντίπαλο τον Αρκαδικό.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, όπως δηλώνει και ο Γιάννης Μαλτέσιος.

«Είναι ένα πολύ απαιτητικό κ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αρκαδικός είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες. Εμείς, πέρα από τις δυνατότητες που έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε, θα πρέπει να δώσουμε έμφαση και να βασιστούμε και στην ομοιογένεια που διαθέτουμε ως σύνολο, που είναι και το πλεονέκτημά μας απέναντι στον Αρκαδικό. Συνεχίζουμε την προετοιμασία, προετοιμαζόμαστε ώστε να διεκδικήσουμε την τρίτη μας νίκη» είναι το σχόλιο του Γιάννη Μαλτέσιου για την αναμέτρηση του Σαββάτου, και συμπληρώνει: «Φυσικά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας, όπως κάναμε και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με Αμύντα και Χολαργό, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα το απόγευμα του Σαββάτου. Ένα αποτέλεσμα που το θέλουμε το ίδιο πολύ, όπως και τα προηγούμενα και όπως και τα επόμενα! Και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε! Γι’ αυτό τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο»!