Μανδραϊκός: «Πρέπει και στον αναπτυξιακό αθλητισμό να γίνει ένα μεγάλο RESTART»

Ο Μανδραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η Πολιτεία και μαζί με τους Δήμους και τις ομοσπονδίες να στηρίξουν τις ακαδημίες, πριν έρθει η ώρα να επαναλειτουργήσουν.

Η ανακοίνωση των ακαδημιών του Μανδραϊκού:

«Οι υποδομές του Ελληνικού Αθλητισμού δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στο χάρτη των πληττόμενων από την πανδημία. Κάνετε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ κύριοι υπεύθυνοι! Η ζημιά είναι μεγάλη!

Διοικήσεις, προπονητές και αθλητές στάθηκαν με υπευθυνότητα όλο αυτό το διάστημα. Και συνεχίζουμε μέχρι να υποχωρήσει αυτός ο εφιάλτης. Πλησιάζει όμως η ώρα που τα παιδιά θα ξεχυθούν στα γήπεδα και στους στίβους για να αναπληρώσουν αυτά που στερήθηκαν και για να γιατρέψουν τις όποιες πληγές στις ψυχές τους.

Αυτή η επιστροφή είναι βέβαιο θα είναι πιο μεγάλη και πιο απαιτητική. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Πρέπει και στον Αναπτυξιακό Αθλητισμό να γίνει ένα μεγάλο RESTART. Να μετατρέψουμε την κρίση σε μια ευκαιρία αναγέννησης σε νέες υγιείς βάσεις με προοπτική

Χρειάζονται όμως αποφάσεις ΤΩΡΑ πριν να είναι αργά. Πολιτεία, Ομοσπονδίες, Δήμοι πρέπει να πάρουν γενναία μέτρα έτσι ώστε να στηριχτούν και να ενισχυθούν όλες οι Ακαδημίες. Σχέδιο και πόροι για τις υποδομές του Αθλητισμού σε κάθε Δήμο και σε κάθε τμήμα.

Ο Μανδραϊκός θα σταθεί δίπλα σε κάθε προσπάθεια συντονισμού και αγώνα για να διεκδικήσουμε αυτά που χρειάζονται τα αθλητικά νιάτα της πατρίδας μας».