Μανοϊλοβιτς: «Να δώσουμε το 100%», Λογοθέτης: «Να δείξουμε το πραγματικό καλό μας πρόσωπο»

Η νίκη της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον Οίακα, έχει τονώσει το ηθικό στην Ελευθερούπολη, η οποία πλέον έχει στρέψει την προσοχή στο σαββατιάτικο (09/11) παιχνίδι με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο Νεμάνια Μανοϊλοβιτς και ο συνεργάτης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, Κώστας Λογοθέτης μίλησαν για το παιχνίδι που πέρασε με το Ναύπλιο αλλά και το αυριανό με την ομάδα του Κόροιβου.

Νεμάνια Μανοϊλοβιτς: « Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και παίζω για τον ΓΣΕ»

-Ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι που πέρασε με το Ναύπλιο;
«Ηταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ήρθε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Προσπαθήσαμε και κάναμε πράξη όλα αυτά που είχαμε πει στην προπόνηση. Στο τέλος δυσκολέψανε λίγο τα πράγματα γιατί πραγματικά ήταν μια πολύ δύσκολη ομάδα όμως καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι στο τέλος πήραμε αυτό που πραγματικά αξίζαμε».

-Αυτές οι δυο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας;
«Σίγουρα ναι. Σιγά- σιγά μπαίνουμε στους στόχους που είχαμε θέσει σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ολοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε όσο το δυνατό καλύτερα αποτελέσματα.
Στην αρχή τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Από εδώ και πέρα νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

-Τώρα το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ποια είναι η γνώμη σου;

«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στο σπίτι μας. Σαν παίκτες πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι μια δυνατή ομάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να δώσουμε το 100%. Είναι ευκαιρία μέσα στο σπίτι μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας, να μπορέσουμε να πάρουμε την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας».

Ερώτηση: Ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από την Ελληνική Α2 κατηγορία;
«Είναι πραγματικά μια εξαιρετική κατηγορία με πολλούς καλούς παίκτες και καλές ομάδες. Παίζεται με πολύ εξυπνάδα και μυαλό κάτι που πραγματικά μου αρέσει. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και παίζω στον ΓΣΕ. Όλο αυτό το σύνολο με κάνει και αισθάνομαι πολύ καλά».

Κώστας Λογοθέτης: « Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά»

– Οι δυο νίκες με Απόλλωνα και Ναύπλιο επιδράσανε πολύ θετικά στην ομάδα.
«Απάντηση: Θεωρώ αυτά τα δυο παιχνίδια με Απόλλωνα και Ναύπλιο μας έδωσαν αυτοπεποίθηση, όταν μάλιστα δεν είχαμε το ξεκίνημα που θέλαμε. Ηταν δυο νίκες με πολύ καλές ομάδες και μάλιστα στην έδρα μας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και είναι το μεγάλο μας ατού. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί. Ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Είναι το κομμάτι που πραγματικά το θέλουμε δίπλα μας

Πρέπει να ανταποκριθούμε και στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Σίγουρα υπάρχει η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να βρούμε λύσεις με τον Κόροιβο. Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά και ακόμη καλύτερα θα προετοιμαστούμε για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-Πόσο δύσκολο είναι μετά από δυο νίκες εντός έδρας να πετύχεις και μια τρίτη;
«Οι φιλοδοξίες μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια ασχέτου έδρας. Θέλουμε να κερδίζουμε μέσα και έξω. Φυσικά να δίνουνε όλα τα παιδιά το 100% και αυτό νομίζω ότι θέλουμε και οι ίδιοι».

-Τι λέμε για τον Κόροιβο;
«Δεν έχει εύκολες ομάδες η Α2. Κάθε ομάδα έρχεται για να κερδίσει. Υπάρχουν στην Α2 ιστορικές ομάδες με πολύ καλούς παίκτες. Ο Κόροιβος έρχεται με κάποια αποτελέσματα που δεν τα περίμενε. Έρχεται να διεκδικήσει ότι του αναλογεί. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας εμείς να δείξουμε το πραγματικό καλό μας πρόσωπο. Αυτό που δείξαμε στα δυο τελευταία. Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο με δύναμη στην έδρα μας και μπορούμε έτσι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».